Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πανδημία του κορωνοϊού περιέπλεξε τα δεδομένα στην υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο
| 2020-04-19 16:00:00

Παρανοϊκό! Αυτόν πουλάει ο Μαρινάκης με 5.000.000 - Πέρασε και δεν ακούμπησε - Τον θυμάσαι;

Sportdog Team
Παρανοϊκό! Αυτόν πουλάει ο Μαρινάκης με 5.000.000 - Πέρασε και δεν ακούμπησε - Τον θυμάσαι;

Ολυμπιακός: Η πανδημία του κορωνοϊού περιέπλεξε τα δεδομένα στην υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο και... φρέναρε τον Αργεντινό στο χειρότερο δυνατό τάιμινγκ, καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε αρχίσει να καθιερώνεται στην ενδεκάδα της Μπόκα Τζούνιορς, όπου αγωνίζεται ως δανεικός.

Εκτός της αγωνιστικής απραξίας, η οικονομική ύφεση που θα φέρει η πανδημία αναμένεται να κάνει ζημιά στα ταμεία της Μπόκα. Καθιστώντας έτσι πολύ δύσκολο το εγχείρημα της αγοράς του παίκτη μέσω της καταβολής της σχετικής ρήτρας, που αγγίζει τα 5.000.000 ευρώ.

Αυτό ακριβώς επισημαίνουν ρεπορτάζ από την Αργεντινή, που το τελευταίο διάστημα αναφέρουν πως ο σύλλογος του Μπουένος Άιρες δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον Σολδάνο, δεν φαντάζει όμως ιδιαίτερα πιθανό το να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του.

Τα ίδια Μέσα αποκαλύπτουν ότι ο δανεισμός του Αργεντινού άσου από τον Ολυμπιακό έχει διάρκεια ένα χρόνο και όχι ενάμιση, όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει. Κάτι που σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 25χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στο Λιμάνι το καλοκαίρι.

Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει πως θα... ξεμείνει στον Ολυμπιακό. Όπως προαναφέραμε, ο Σολδάνο πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Μπόκα, γεγονός που ανέβασε ξανά τις μετοχές του μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Ελλάδα.

Το περιβάλλουν του παίκτη υποστηρίζει πως ο Αργεντινός βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο ομάδων από την Ιταλία και την Ισπανία, που γνωρίζουν άλλωστε ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Μπουένος Άιρες ή στον Πειραιά.

Τα 5 εκατομμύρια της ρήτρας αγοράς από την Μπόκα σίγουρα αποτελούν σούπερ ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που στον Ολυμπιακό δεν έπαιξε ούτε για έξι μήνες, με πολύ φτωχή συνεισφορά. Παρ΄ όλα αυτά, οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ πιθανό να εισπράξουν ανάλογα χρήματα πουλώντας τον Σολδάνο σε ευρωπαϊκή ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με 600.000 ευρώ φέρνει νέο Ποντένσε; Είναι "σαΐτα" - 10 γκολ, 8 ασίστ - Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags