Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Απίστευτος Αρειανός: "Επιτυχία ο Σάσα στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ιντέγε" - Αποθεώνει Σαββίδη!
| 2020-04-19 18:04:00

Απίστευτος Αρειανός: "Επιτυχία ο Σάσα στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ιντέγε" - Αποθεώνει Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτος Αρειανός: "Επιτυχία ο Σάσα στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ιντέγε" - Αποθεώνει Σαββίδη!

Από την αρχή θα χρειαστεί να χτίσει ο Άρης τη νέα του ομάδα το προσεχές καλοκαίρι, όπως αναφέρει με δηλώσεις του στο sportdog ο δημοσιογράφος Στέφανος Μίντζας που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ των Κίτρινων.

Αναφέρθηκε, ακόμα, στη μεταγραφή του Βέλεθ στον Παναθηναϊκό, στο ενδεχόμενο ο Κόρχουτ να φορέσει τα πράσινα, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία του Καρυπίδη αν πουλήσει με 1 εκατ. τον Σάσα στον Ολυμπιακό, συν τους Μπρούνο και Σεμέδο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ, που φαίνεται ότι το προσεχές καλοκαίρι θα αναγκαστεί να μαζέψει τα οικονομικά του. 
 

"Θα χτίσει από την αρχή - Ψυχή ο Βέλεθ - Αφανής ήρωας ο Κόρχουτ"


Στέφανε, πώς βλέπεις τις εξελίξεις στον Άρη; Πολλοί παίκτες είναι στον "αέρα", υπάρχουν καποιοι που ήδη έχουν φύγει και άλλοι που έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν.

Καλησπέρα Γιώργο. Αρχικά σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να μιλήσουμε για τον Άρη, την ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί. Πράγματι όπως είπες η κατάσταση στην ομάδα είναι αρκετά ρευστή. Ήδη ο Βέλεθ, ένας σημαντικός πυλώνας στην άμυνα του Άρη έφυγε και πήγε στον Παναθηναϊκό. Εκτός από το Βέλεθ όμως σειρήνες υπάρχουν και για τον Λούκας Σάσα από τον Ολυμπιακό, τον Κόρχουτ από τον Παναθηναϊκό, τον Ματίγια αλλά και οι Φετφατζίδης, Ιντέγε και Γκάμα βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού ενώ και ο Ρόουζ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων. Το καλό είναι πως ο Άρης έχει ποδοσφαιριστές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον αλλά το αρνητικό είναι πως ο Άγγελος Χαριστέας θα χρειαστεί να χτίσει εκ νέου την ομάδα. 

Ο Βέλεθ έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται ότι και ο Κόρχουτ βρίσκεται κοντά να το κάνει. Τι παραπάνω μπορούμε να πούμε ρεπορταζιακά (ίσως για χρήματα των συμβολαίων τους κ.λπ.) αλλά και αγωνστικά: Μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό για το κάτι παραπάνω; Είναι καλύτερα, για παράδειγμα, από Σένκεφελντ και Ινσούα;

Σίγουρα ο Βέλεθ είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που παίζει με ψυχή, όπως λέμε. Με τη φανέλα του Άρη έκανε πολύ καλές εμφανίσεις αλλά και πέτυχε σημαντικά γκολ, όπως μέσα στην Τούμπα. Ο Κόρχουτ είναι ένας αφανής ήρωας στην ομάδα, κάνει πολλά χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα και βοηθάει συλλογικά. Καλύτεροι δεν ξέρω αν είναι. Πολλοί ποδοσφαιριστές κάνουν καλές εμφανίσεις με μια ομάδα και όταν μετακομίζουν σε μια άλλη δεν έχουν την ίδια απόδοση. Σίγουρα ο Άρης και ο Καρυπίδης έπραξαν σωστά και δεν ξέφυγαν στο οικονομικό σκέλος. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να μας διδάξουν ότι κανένας δεν πρέπει να υπερ εκτιμάται, ούτε και να δίνει ο σύλλογος μεγάλα συμβόλαια που ενδεχομένως δεν θα μπορέσει να τα καλύψει. Αναφορικά τώρα με τους δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έδειξαν φέτος καλά στοιχεία και ειδικά ο Ινσούα μου άρεσει ο τρόπος παιχνιδιού του. 


 

"Επιτυχία Καρυπίδη να πουλήσει Σάσα στον Ολυμπιακό - Χρυσές σελίδες ο Σαββίδης"
 

Το όνομα του Σάσα έχει εμπλακεί με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Άρης ζητάει 1 εκατ. ευρώ συν τους Σεμέδο (του ΟΦΗ) και Μπρούνο. Ταιριάζουν αυτοί οι δύο παίκτες στους Κίτρινους; Μπορεί να προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή (του Σάσα) στον Ολυμπιακό;

Σίγουρα ο Σάσα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και σωστά οι άνθρωποι της ομάδος του Πειραιά τον επιθυμούν. Ο Σάσα από όσο γνωρίζω είναι ένας επαγγελματίας που στον ελεύθερο χρόνο του βρίσκεται στα γυμναστήρια αλλά και ένας ποδοσφαιριστής με ψυχή στο γήπεδο. Τώρα αν ο Θόδωρος Καρυπίδης καταφέρει να πάρει 1 εκατ. ευρώ συν τους δύο παίκτες που ανέφερες σίγουρα θα πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία του προέδρου του Άρη. Ο Σεμέδο ειδικά έκανε καλή χρονιά και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Άρη. Θεωρώ πως ο Μίχαελ Ένινγκ αλλά και ο Άγγελος Χαριστέας θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν κατάλληλα όσους ποδοσφαιριστές επιλέξουν. Αν προχωρήσει η μεταγραφή του Σάσα με τα ανταλλάγματα που ανέφερες θα είναι μια μεγάλη επιτυχία του Καρυπίδη. 

Το σενάριο για Ιντέγε και Νότιγχαμ πώς το σχολιάζεις; Μπορεί να είναι ο προθάλαμος πιθανής επιστροφής του στον Ολυμπιακό; Ο Γκάμα θα συνεχίσει στην Αραβία;

Ο Ίντεγε είναι ένας ποδοσφαιριστής και αθλητής αναγνωρισμένης αξίας. Φέτος με τον Άρη έκανε πολύ καλή δουλεία, μπορεί να μην πέτυχε πολλά γκολ, όμως βλέπαμε πως στο γήπεδο βοηθούσε τα μέγιστα στην επιθετική λειτουργία της ομάδος. Λογικό είναι λοιπόν να τον θέλουν ομάδες όπως η Νότιγχαμ. Δεν θεωρώ ότι είναι προθάλαμος επιστροφής του Ολυμπιακού διότι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως έχει την οικονομική δύναμη να αγοράσει όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμεί. Για τον Γκάμα, πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον Άρη, αλλά οι Άραβες έχουν το χρήμα για να σε πείσουν ώστε να αλλάξεις γνώμη. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως το ποδόσφαιρο είναι πλέον επιχείρηση, δούναι και λαβείν, έτσι οι ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν.

Τις εξελίξεις στον συντοπίτη ΠΑΟΚ, πώς τις σχολιάζεις; Φαίνεται ότι θα γίνει γερό οικονομικό μάζεμα για τη νέα σεζόν. 

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια με τον Ιβάν Σαββίδη δαπάνησε τεράστια ποσά. Ο κος Σαββίδης επένδυσε πολλά χρήματα τα οποία και έφεραν το πρωτάθλημα στον συμπολίτη, βέβαια δεν είχαν την ανάλογη ανταπόκριση στην Ευρώπη καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να μπει στους ομίλους του Champions league. Βέβαια το πρωτάθλημα και τα κύπελλα ήταν χρυσές σελίδες στην ιστορία του δικεφάλου. Αναφορικά τώρα με το οικονομικό μάζεμα  θεωρώ πως ήταν αναγκαίο καθώς υπάρχουν και οι κανονισμοί της ΦΙΦΑ που δεν επιτρέπουν τα τεράστια ανοίγματα χωρίς να υπάρχουν και τα ανάλογα έσοδα.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Ολυμπιακός; Σενάριο-βόμβα για Βέλλιο: Τον "αρπάζει" άλλη μεγάλη ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags