Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Αποθέωση για Μελισσανίδη: "Αυτός είναι ο λόγος που παίζω στην ΑΕΚ"
| 2020-04-20 21:47:00

Αποθέωση για Μελισσανίδη: "Αυτός είναι ο λόγος που παίζω στην ΑΕΚ" - Ατάκα για το επεισόδιο με Άρη

Sportdog Team
Αποθέωση για Μελισσανίδη: "Αυτός είναι ο λόγος που παίζω στην ΑΕΚ" - Ατάκα για το επεισόδιο με Άρη

ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντρέ Σιμόες για τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε συνέντευξή του στη "Record".

Ο Πορτογάλος έκανε ειδική μνεία στην αγάπη του Μελισσανίδη για την Ένωση και την ηγετική του προσωπικότητα, ενώ υποστήριξε πως ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είναι ουσιαστικά ο λόγος που ο Σιμόες παραμένει στην ομάδα.

Ο Σιμόες ρωτήθηκε και για το επεισόδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη με έναν εκ των Πορτογάλων διαιτητών στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης με τον Άρη (σ.σ. επέφερε τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για οκτώ μήνες στον Μελισσανίδη).

Ο άσος της ΑΕΚ τόνισε πως οι παίκτες δεν έχουν εικόνα από το επεισόδιο, καθώς βρίσκονταν στα αποδυτήρια και το μόνο που άκουσαν ήταν ορισμένες διαμαρτυρίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την εξέλιξη και την πρόοδο της ομάδας και την επιστροφή στους τίτλους. Αγαπάει την ομάδα του με πολύ πάθος. Τον σέβονται όλοι οι παίχτες. Η σχέση μου μαζί του εξαιρετικά καλή.

Δεν είναι παρών καθημερινά λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά είναι σε συνεχή επαφή με τους αρχηγούς. Είναι παρών σε καλές και κακές στιγμές και στις μεγάλες αποφάσεις. Είναι ένας ηγέτης εκ γενετής! Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ήρθα στην ΑΕΚ αλλά και που συνεχίζω να βρίσκομαι εδώ».

Ερωτηθείς σχετικά με την τιμωρία του Μελισσανίδη για τα συμβάντα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, ο 30χρονος μέσος τόνισε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό το συμβάν. Εμείς (σ. οι ποδοσφαιριστές) βρισκόμασταν στα αποδυτήρια και απλώς ακούσαμε κάτι διαμαρτυρίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags