Facebook Pixel ΑΕΚ - Νάτσο Σκόκο: Επιμένουν για επιστροφή Σκόκο!
| 2020-04-20 22:45:00

Επιμένουν για επιστροφή Σκόκο! Ρεπορτάζ-φωτιά για τον παικταρά - Γυρίζει στην ΑΕΚ;

Sportdog Team
Επιμένουν για επιστροφή Σκόκο! Ρεπορτάζ-φωτιά για τον παικταρά - Γυρίζει στην ΑΕΚ;

ΑΕΚ - Νάτσο Σκόκο: Στα ΜΜΕ της Αργεντινής εξακολουθεί να "παίζει" το σενάριο της πιθανής επιστροφής του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός "μάγος της μπάλας" μάλλον θα αποχωρήσει από τη Ρίβερ Πλέιτ και οι συμπατριώτες του εμπλέκουν την ελληνική ομάδα ως έναν από τους πιθανούς σταθμούς για τη συνέχεια της καριέρας του.

Η ιστοσελίδα "Fichajes" αναφέρει πως η ΑΕΚ παραμένει μια από τις αγαπημένες ομάδες του Σκόκο και δεν μπορεί να αποκλειστεί η επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ γίνεται λόγος και για την πιθανότητα να μετακομίσει στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

"Θα γίνει μια προσπάθεια από την Ρίβερ για την ανανέωση του Σκόκο, όμως εάν δεν επιτευχθεί υπάρχει πάντα η προοπτική της ΑΕΚ που είναι εκ των αγαπημένων ομάδων του Νάτσο, ενώ στο τραπέζι υπάρχει και η Νιούελς, που έχει περάσει ο ίδιος ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτή την ομάδα", γράφουν χαρακτηριστικά οι Αργεντινοί.

Παράλληλα, πιο κάτω αναφέρονται οι δηλώσεις του Σκόκο, ο οποίος είχε πει μεταξύ άλλων ότι όταν αποσυρθεί θέλει να παίξει στην ομάδα του χωριού του.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags