Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Το μέλλον του βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι
| 2020-04-21 09:29:00

"Τελείωσε" από Ολυμπιακό ο Λάζαρος - Ακραίος από το πάνω ράφι - Επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
"Τελείωσε" από Ολυμπιακό ο Λάζαρος - Ακραίος από το πάνω ράφι - Επιβεβαίωση sportdog!

Ολυμπιακός - Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Το μέλλον του βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι και οι Πειραιώτες ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Από τις αρχές Μαρτίου έχουμε γράψει, εδώ στο sportdog, στο θέμα με τίτλο Εξέλιξη-φωτιά με Λάζαρο - Γιατί μένει εκτός αποστολής - Είναι... ελεύθερος - Χοντρό παρασκήνιο, ότι ο Έλληνας άσος δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι.

Θυμηθείτε τι γράφαμε τότε μεταξύ άλλων: "Στο δια ταύτα λοιπόν. Τη δεδομένη στιγμή ο Λάζαρος είναι εκτός πλάνων. Και κάτι τέτοιο, σε μια ομάδα που "πετάει" και στην εποχή που βρισκόμαστε (αρχές Μαρτίου) είναι αν μη τι άλλο οδηγός για το τι μέλλει γενέσθαι στο τέλος της σεζόν, συνυπολογίζοντας μάλιστα τόσο την ηλικία, το ιατρικό του ιστορικό αλλά και τα διάφορα, πρόσφατα, περιστατικά που δεν "χτύπησαν" καθόλου καλά ούτε στον Μαρτίνς ούτε και σε κανέναν στον Ολυμπιακό".

Ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι σήμερα επιβεβαιώνει πρωτοσέλιδα η Live Sport, καθώς ο Ολυμπιακός ψάχνει λύση από το πάνω ράφι για αντι-Ποντένσε αλλά και βάθος στο ρόστερ του με τον αντι-Λάζαρο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags