Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες για Ολυμπιακό – Αυτός είναι… τελειωμένος – Τι συμβαίνει με Μπούα
| 2020-04-21 11:55:00

Τρομερές ατάκες για Ολυμπιακό – Αυτός είναι… τελειωμένος – Τι συμβαίνει με Μπούα

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες για Ολυμπιακό – Αυτός είναι… τελειωμένος – Τι συμβαίνει με Μπούα

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά απασχολούν τον Ολυμπιακό ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ο Κέβιν Μπούα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως ο 26χρονος εξτρέμ έχει κάνει καλή χρονιά φέτος με τη φανέλα της Βασιλείας, έχοντας 29 συμμετοχές, 10 γκολ και 8 ασίστ, και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Οι Ελβετοί θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά αυτό φαίνεται πως είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει, βέβαια, και το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον διεθνή άσο.



Στην Ελβετία αναφέρουν πως υπάρχει πρόταση από πλευράς Πειραιωτών, οι οποίοι αυτή τη στιγμή φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Σταματέλος ανέφερε ότι ο Μπούα «δεν είναι στους 15, ας πούμε, που έχουν προταθεί, αλλά είναι ένας από αυτούς που πραγματικά κοιτάζουν οι ιθύνοντες. Παίζει και στις 3 θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά είναι ιδιαίτερα καλός ως εξτρέμ. Μοιράζει ασίστ και έχει και το γκολ».

Καταλήγοντας, ο ρεπόρτερ τόνισε ότι «ο Μαρτίνς έδειξε πως δεν υπολογίζει τον Λάζαρο, αφού έπαιξε μόνο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά… εξαφανίστηκε. Η λογική λέει ότι πάει για 2 εξτρέμ, έναν αντικαταστάτη του Ποντένσε και έναν για τη θέση του Λάζαρου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags