Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έριξε "βόμβα" επιστροφής ο παικταράς - "Να ξαναπάρω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ"!
| 2020-04-21 19:10:00

Έριξε "βόμβα" επιστροφής ο παικταράς - "Να ξαναπάρω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Έριξε "βόμβα" επιστροφής ο παικταράς - "Να ξαναπάρω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ"!

ΠΑΟΚ: Την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και να ξανακερδίσει το πρωτάθλημα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος μέσος φιλοξενήθηκε στα "ασπρόμαυρα" social media με αφορμή την επέτειο της φιέστας του πρωταθλήματος και τόνισε πως δέθηκε πάρα πολύ με τον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα, δήλωσε πως θέλει κάποια μέρα να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, δήλωσε που σίγουρα "φτιάχνει" τους φιλάθλους, αφού ο Ολιβέιρα έδειξε με το παραπάνω την ποιότητά του στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα των νταμπλούχων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν φανταστικά. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές για τον σύλλογο. Το ότι πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι τα λέει όλα...».

Σε ερώτηση για το αν περίμενε να δεθεί τόσο με τον ΠΑΟΚ: «Δεν το περίμενα όχι. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, ήταν ένα νέο βήμα για εμένα. Νομίζω ότι πρέπει να ζήσεις αυτό το συναίσθημα και την υποστήριξη που δίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι στον σωστό δρόμο για να κάνει μεγάλα πράγματα. 

Μου λείπει η χώρα, οι οπαδοί, ο σύλλογος. Κάποιες στιγμές είναι απλά συναίσθημα. Οι οπαδοί είναι γεμάτοι αγάπη. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα την αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχεται πολλά μηνύματα από τους φίλους του ΠΑΟΚ προκειμένου να επιστρέψει με τον ίδιο να σημειώνει πως: «Δέχομαι πολλά μηνύματα στο instagram και όλοι μου λένε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω! Τώρα παίζω στην Πόρτο, παλεύουμε για το πρωτάθλημα, αφού έχουν μείνει δέκα ματς. Κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω και να κερδίσω ξανά το πρωτάθλημα...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags