Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κανονικά προχωράει το έργο της «Νέας Τούμπας»
| 2020-04-22 15:14:00

Αποκάλυψη που θα ενθουσιάσει - Εξελίξεις με τη «Νέα Τούμπα» - Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποκάλυψη που θα ενθουσιάσει - Εξελίξεις με τη «Νέα Τούμπα» - Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κανονικά προχωράει το έργο της «Νέας Τούμπας» παρά τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, ο οποίος έχει παγώσει σχεδόν κάθε δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, ο οποίος έχει τρέξει την εκπόνηση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και το πλάνο κατασκευής του νέου γηπέδου, οι διαδικασίες προχωράνε κανονικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε την Τετάρτη (22/4) στο Metropolis 95.5:

«Έχει κατατεθεί προ διμήνου η μελέτη για το χωροθέτηση του γηπέδου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Το Υπουργείο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχει ως προτεραιότητα την εξέταση της μελέτης. Πλέον ασχολείται και το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι τρεις κύριοι παίκτες για την έγκριση, τα δυο Υπουργεία και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, τρέχουν αυτή τη μελέτη. Παράλληλα το συντονισμό τον κάνει το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται ενεργά με το θέμα και το "τρέχει". Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος. Επομένως η πανδημία δεν έχει επηρεάσει τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Η Κυβέρνηση έκανε ένα βήμα παραπάνω καθώς φεύγει ο φάκελος από τη Θεσσαλονίκη και πηγαίνει στην Αθήνα. Δεν υπάρχει καμιά απόκλιση του χρονοδιαγράμματος και υπάρχει πρόθεση από την Κυβέρνηση να το τρέξει χωρίς καθυστερήσεις. Το πότε θα γίνει στο γήπεδο; Χρειάζονται δυο πράγματα: Μέσα στο καλοκαίρι του 2021 θα έχουμε ένα Προεδρικό Διάταγμα στα χέρια μας. Φυσικά υπάρχουν και τα χρήματα αλλά αυτό νομίζω ότι είναι στη φροντίδα του Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι στιγμής δεν αφήνεται στην τύχη τίποτε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags