Facebook Pixel Κορωνοϊός: Προκλητικές δηλώσεις από τον Αντεμπαγιόρ
| 2020-04-23 16:32:00

Προκαλεί παγκόσμιος αστέρας του ποδοσφαίρου: "Δεν δίνω χρήματα για τον κορωνοϊό, κάνω ό,τι θέλω"!

Sportdog Team
Προκαλεί παγκόσμιος αστέρας του ποδοσφαίρου: "Δεν δίνω χρήματα για τον κορωνοϊό, κάνω ό,τι θέλω"!

Κορωνοϊός: Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση έκανε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προσφέρει χρήματα στην πατρίδα του, ως συνεισφορά για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. 

Ο άλλοτε άσος της Μονακό, της Αρσεναλ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Ρεάλ και της Τότεναμ, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ολίμπια Ασουνσιόν της Παραγουάης, βρίσκεται σε καραντίνα στην πρωτεύουσα του Τόγκο, Λομέ. Σε ένα βίντεο που ανέβασε, εμφανίζεται να απαντά στις επικρίσεις ότι δεν βοηθάει οικονομικά τους συμπατριώτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Για όσους λένε ότι δεν δωρίζω χρήματα: όντως δεν δωρίζω χρήματα. Είναι πολύ απλό. Κάνω ό,τι θέλω, τρώω ό,τι θέλω και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μπορεί κάποιοι να με συγκρίνουν με τον Ντρογκμπά ή με τον Ετό (σ.σ. που έχουν προβεί σε ανάλογες δωρεές), αλλά δυστυχώς εγώ δεν είμαι αυτοί. Είμαι ο Εμανουέλ Σεγί Αντεμπαγιόρ και κάνω πάντα ό,τι θέλω!».

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρει και κάτι ακόμη που δημιουργεί αίσθηση. Υποστηρίζει ότι τον κατηγορούν πως αυτός «εισήγαγε» τον κορωνοϊό στο Τόγκο, ερχόμενος από την Παραγουάη. «Είναι πολύ ατυχές, αλλά έτσι είναι αυτή η χώρα», επισημαίνει σχετικά ο Αντεμπαγιόρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags