Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στρατηγός Φράγκος: "Ας πανηγυρίζουν για ΠΑΟΚ, μακάρι ο Ολυμπιακός να... - Ρουτίνα για Σαββίδη"
| 2020-04-24 16:46:00

Στρατηγός Φράγκος: "Ας πανηγυρίζουν για ΠΑΟΚ, μακάρι ο Ολυμπιακός να... - Ρουτίνα για Σαββίδη"

Sportdog Team
Στρατηγός Φράγκος: "Ας πανηγυρίζουν για ΠΑΟΚ, μακάρι ο Ολυμπιακός να... - Ρουτίνα για Σαββίδη"

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο Metropolis 95.5 ο Φραγκούλης Φράγκος γνωστός οπαδός του Δικεφάλου και φίλος του Ιβάν Σαββίδη.

Ο επίτιμος αρxηγός του ΓΕΣ μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις ανοιχτές υποθέσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και τις επιχειρηματικές κινήσεις του Σαββίδη. Επίσης, αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της Ελλάδας μετά τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φραγκούλης Φράγκος:

Για τις ανοιχτές υποθέσεις ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού: «Μέχρι να τελεσιδικήσει μια υπόθεση, κάνεις δεν καταδικάζεται. Αυτό ισχύει και για τον ΠΑΟΚ που πολύ καλά κάνει και πάει στο CAS για να δικαστεί. Κι ας πανηγυρίζουν κάποιοι. Γιατί όταν σκάβεις τον λάκκο του άλλου, πέφτεις εσύ μέσα. Ελπίζω να λειτουργήσουν σωστά η Επιτροπή Δεοντολογίας και η Εφέσεων και να έχουν και αυτοί την ίδια τύχη με εμάς και να τρέχουν στο CAS. Δεν είναι μόνο αλλοίωση αποτελέσματος, είναι και διαφυγόντα κέρδη. Θα πρέπει να φροντίσουν αυτοί που έχουν τα ηνία από πλευράς πολιτείας και δικαιοσύνης να μπαίνουν στην ουσία των υποθέσεων. Να μην ανέχονται υποβολιμαίες προτάσεις και πιέσεις και να λειτουργούν σύμφωνα με τον όρκο τους. Εκείνο που μετρά είναι να είναι η δικαιοσύνη ανεξάρτητη και αμερόληπτη. Η υπόθεση του ΠΑΟΚ δεν εκδικάστηκε. Εύχομαι να δικαστεί με τον καλύτερο τρόπο η υπόθεση του Ολυμπιακού. Να χυθεί άπλετο φως και για όλους τους εμπλεκομένους που ακούστηκαν. Πρέπει να μπει μια τελεία και μια παύλα για μια νέα αρχή με την εξυγίανση του ποδοσφαίρου».

Για τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη με το Πόρτο Καρράς, το προπονητικό και τη Νέα Τούμπα: «Είμαστε μπροστά σε προβλήματα λόγω του κορωνοιού. Για τον Σαββίδη αυτά είναι υπόθεση ρουτίνας. Εννοώ ότι δεν φείδεται κόπων και χρημάτων για να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Την 25η Μάρτιου του 2017 ήμασταν μαζί στη Νέα Υόρκη και στα εγκαίνια του συνδέσμου και έδωσε τον λόγο στους φίλους του ΠΑΟΚ ότι η Νέα Τούμπα θα βρίσκεται σε φάση κατασκευής το 2021. Κάτι που υλοποιεί αφού ήδη ο φάκελος πάει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και ένα προς ένα τα εμπόδια ξεπερνιούνται.

Το πρότζεκτ του Πόρτο Καρράς μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μία έκταση 17.500 στρεμμάτων και έχει τα πάντα από πλευράς αθλητικών εγκαταστάσεων. Πολλές ομάδες της Ρωσίας αλλά και όσων χωρών έχουν διακοπή τον χειμώνα, θα μπορούν να έρχονται στην πατρίδα μας. Έχει όραμα, σχεδιασμό και είναι μια πολύ καλή αγορά. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ γιατί έτσι αλλάζει επίπεδο η ομάδα».

Για το θέμα του κορωνοϊού: «Έχω εμπιστοσύνη στους επιστήμονες. Πιστεύω στην Ελλάδα θα πάνε όλα καλά αλλά με τον ιό αλλά με προβληματίζει η επόμενη μέρα στην πατρίδα από οικονομικής άποψης. Η Ελλάδα θα στερηθεί έσοδα 17 δις ευρώ από τον τουρισμό, το 25% του ΑΕΠ, και όλα όσα θα αφήσουν άνεργους πολλούς ανθρώπους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags