Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν υπολογίζει Σολδάνο ο Μαρτίνς, τον θέλει η Μπόκα"
| 2020-04-24 21:58:00

Ανατροπή με ξένο στον Ολυμπιακό - Τον διώχνει ο Μαρτίνς; - "Σκάει" deal με μεγάλη ομάδα!

Sportdog Team
Ανατροπή με ξένο στον Ολυμπιακό - Τον διώχνει ο Μαρτίνς; - "Σκάει" deal με μεγάλη ομάδα!

Ολυμπιακός: Παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησε ότι ο Φράνκο Σολδάνο θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει πως η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να τον κρατήσει.

Ο δημοσιογράφος Μάρτιν Κόστα μίλησε στο TNT Sports για το θέμα του Αργεντινού επιθετικού και τόνισε: "Καμία πλευρά δεν ξέρει τι θα συμβεί. Ο Σολδάνο ήρθε στα μέσα του 2019 από τον Ολυμπιακό και είναι σημαντικός για τον Μιγκέλ Ρούσο. Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσει πως θα συνεχιστεί η σχέση του με την Ελλάδα".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον Σολδάνο στον Ολυμπιακό, με τη Μπόκα να ενδιαφέρεται είτε για αγορά είτε για επέκταση του δανεισμού του.

"Ο προπονητής που βρίσκεται στην Ελλάδα δεν έχει τον Σολδάνο στα σχέδια του. Δεν τον έχει στο μυαλό του για το μέλλον. Αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για όποιον τον θέλει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όταν γίνει ο προγραμματισμό της Μπόκα το θέμα του Σολδάνο θα πέσει στο τραπέζι. Η Μπόκα θα επαναδιαπραγματευθεί ένα νέο δανεισμό ή αγορά", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags