Facebook Pixel Φεύγει από την ΑΕΚ Λάρνακας και πάει στον ΠΑΟ με 50% έκπτωση!
| 2020-04-25 15:30:00

Τρελό: Φεύγει από την ΑΕΚ και πάει στον ΠΑΟ με 50% έκπτωση - Βρήκε Έλληνα αντι-Μακέντα ο Ρόκα;

του Νίκου Στεργίου
Τρελό: Φεύγει από την ΑΕΚ και πάει στον ΠΑΟ με 50% έκπτωση - Βρήκε Έλληνα αντι-Μακέντα ο Ρόκα;

Σημειώναμε στον sportdog στις 12 Δεκεμβρίου με αφορμή τα τότε σενάρια που είχαν αναπτυχθεί για τον Απόστολο Γιάννου και τον Παναθηναϊκό:

«Το όνομα του Απόστολου Γιάννου, τις προηγούμενες μέρες παρουσιάστηκε ως μία από τις εν δυνάμει επιλογές για τη θέση του φουνταριστού. Τον ξέρει καλά ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», αφού ήταν αυτός που τον είχε πάρει στην ΑΕΚ Λάρνακας, προσφέροντας του το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ιστορίας του κυπριακού συλλόγου, με αποδοχές που προσεγγίζουν τις 350.000 ευρώ.

Τον ξέρουν καλά και στον Παναθηναϊκό, αφού δύο φορές επί θητείας Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο έγινε προσπάθεια για να τον φέρουν στην Αθήνα (ενόσω αγωνίζονταν στην Κίνα), χωρίς όμως να είναι επιτυχημένη. Ο 30χρονος διεθνής Αυστραλός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα ανανεώσει με την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα, έχοντας χάσει πολύ έδαφος στο κυπριακό πρωτάθλημα, δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει και τώρα, τον Ιανουάριο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι είτε εφικτή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό (παραμένει εξαιρετικά ακριβός ο ίδιος ο Γιάννου, ενώ δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να δοθεί ούτε ευρώ για την αγορά ποδοσφαιριστή), αλλά ούτε και προκύπτει ρεπορταζιακά πως έχει γίνει η παραμικρή νύξη προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, είτε από τον Ρόκα είτε από οποιονδήποτε στους «πράσινους».

Κοινώς, ούτε φωτιά, ούτε καπνός στην περίπτωση Γιάννου».

Σήμερα, δημοσιεύματα φέρνουν τον 30χρονο φουνταριστό και πάλι στο «πράσινο» προσκήνιο. Με πλαίσιο βέβαια… πολύ γενικό, ότι δηλαδή επικοινώνησε μαζί του ο Ρόκα και του μετέφερε πως βρίσκεται στα πλάνα του, αλλά χωρίς να μπορεί να δεσμευτεί για κάτι περισσότερο και χωρίς να τον δεσμεύει για το αν βρει κάτι άμεσα και μπορέσει να κλείσει σε άλλη ομάδα.

Πολύ γενικό όντως. Δεδομένα; Ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει φορ. Τελεία και παύλα. Εχει τον Καρλίτος για βασικό, έχει τον Περέα για τρίτο και ο Μακέντα είναι… πρωτοδεύτερος. Αν πωληθεί ο Ιταλός, θα βγει στην αγορά για φουνταριστό, όμως η πώληση του Ιταλού αν γίνει πάει για τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου. Τρεις μήνες δηλαδή από τώρα.

Ποιος λοιπόν τεχνικός διευθυντής σε τέτοιες πρωτόγνωρες συνθήκες επικοινωνεί Απρίλιο για να καταθέσει ενδιαφέρον σε παίκτη ο οποίος μένει ελεύθερος και πως αυτός ο παίκτης μπορεί να πάρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο και επαφή σοβαρά; Κανείς, για να μην το ζαλίζουμε.

Επιπρόσθετα, πάντα με την προϋπόθεση ότι φεύγει ο Μακέντα (διαφορετικά δεν υπάρχει θέμα), ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει πέραν των διαφορετικών αγωνιστικών χαρακτηριστικών έναν επιθετικό που θα έχει συμβόλαιο το πολύ 200.000 ευρώ. Ο Γιάννου αυτήν την στιγμή εισπράττει 350.000 στην ΑΕΚ. Θα δεχτεί μείωση κοντά στο 50% για να έρθει στον Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα ξεκάθαρα ρόλο αναπληρωματικού; Ούτε καν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό δεν διαψεύδεται: Αποχώρηση-βόμβα από τον ΠΑΟ - Απρόσμενη είδηση - Το είπαν στον Δώνη;

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags