Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου κατά Νικολαΐδη
| 2020-04-25 19:18:00

"Ντου" Κετσετζόγλου κατά Ντέμη! Τρελό καρφί που θα συζητηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ντου" Κετσετζόγλου κατά Ντέμη! Τρελό καρφί που θα συζητηθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΚ: Τη συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου. Ο δημοφιλής αναλυτής του ενωσίτικου ρεπορτάζ στάθηκε στα λεγόμενα του παλιού προέδρου και επιθετικού του Δικεφάλου όσον αφορά τη βία.

«Το 2005 υπήρχε πολυ μεγαλύτερη αδικία στο ποδόσφαιρο και σίγουρα δεν ηταν δίκαιη και η κοινωνία... Για τη βία όμως έφταιγαν οι 200 ΑΕΚτζηδες που δέχτηκαν επίθεση απο 1000 κι ο ενας που ήταν... γνωστός. Καλο Σαββατόβραδο», έγραψε συγκεκριμένα ποστάροντας το συγκεκριμένο εδάφιο στο Facebook.

Τί είχε συμβεί το 2005 που αναφέρει ο Κέτσε; Στην πρεμιέρα της σεζόν, στις 29 Αυγούστου, η ΑΕΚ αντιμετώπιζε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο (0-0). Το κλίμα μύριζε μπαρούτι όλη την εβδομάδα πριν το παιχνίδι. Οι οπαδοί του νεοφώτιστου τότε Ατρομήτου είχαν προκαλέσει μέσω φωτογράφισής τους σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας όσους Ενωσίτες προσέγγιζαν το γήπεδο των Δυτικών Προαστίων από τη Λεωφόρο Θηβών.

Οι ΑΕΚτζήδες απάντησαν στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και ήλθαν στο Περιστέρι από τη συγκεκριμένη οδό, ενώ στο γήπεδο ήταν υπεράριθμοι, αφού είχαν εξασφαλίσει εισιτήρια σε όλες τις θύρες. Οι κακές προβλέψεις έπεσαν μέσα και ξέσπασαν επεισόδια, με τον Νικολαΐδη να προχωρά σε μία κίνηση που τον στιγμάτισε, αφού έδωσε στη δημοσιότητα δύο ονόματα οπαδών της "Ένωσης" οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ότι είχαν συμμετοχή στη σύρραξη.

Αυτό το... επεισόδιο ήταν καθοριστικό για τις σχέσεις του Ντέμη με τους οργανωμένους της ΑΕΚ. Από εκείνο το σημείο και μετά επήλθε οριστική ρήξη. Υπήρξαν βέβαια προσπάθειες μετέπειτα αποκατάστασης των σχέσεων. Ήταν μια χρονιά πριν πέσει η Ένωση, για όσους θυμούνται, όταν ο Ντέμης είχε επισκεφτεί το Δωματιάκι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags