Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατάκες-φωτιά για τον Παναθηναϊκό: "Ο εχθρός είναι εντός..."
| 2020-04-26 20:05:00

Ατάκες-φωτιά για τον Παναθηναϊκό: "Ο εχθρός είναι εντός..."

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά για τον Παναθηναϊκό: "Ο εχθρός είναι εντός..."

Παναθηναϊκός: Ο Στέφανος Κοτσόλης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πράσινη" ανήμερα της επετείου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από το Τριφύλλι το 2014.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ αναφέρθηκε στη σπουδαία πορεία των Πρασίνων εκείνη τη σεζόν, ενώ έκανε το σχόλιό του και για τη σημερινή κατάσταση στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "ο εχθρός είναι εντός".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«O τίτλος ήταν το επιστέγασμα μίας μεγάλης προσπάθειας. Υπήρχε ξεκάθαρο πλάνο και αρμοδιότητες. Ήταν μία γερή αλυσίδα. Ανεξάρτητα από κλυδωνισμούς τήρησαν και στήριξαν το πλάνο γι αυτό υπήρξε το θετικό αποτέλεσμα στο τέλος. Υπήρχε αρμονική συνεργασία και πήγαν το πλάνο μέχρι τέλους. Η ταπεινότητα επίσης ήταν μέρος της φιλοσοφίας. Είχαν ζητήσει από μένα και τους Μπεργκ, Μέντες, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, τους πιο έμπειρους ανεξάρτητα αν παίζουμε καλά να κρατάμε χαμηλά τον πήχη κι όταν δεν παίζαμε να εμψυχώνουμε τους νεότερους», είπε αρχικά ο Κοτσόλης στην «Πράινη» για να συνεχίσει:

«Σε όλη αυτή τη διαδικασία τα πιο δύσκολα ήταν όντως τα ματς με τον ΟΦΗ. Υπήρχε τεράστια προσμονή για τον τελικό και μία βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά. Αν μπορούσαμε δηλαδή να παίζαμε τον τελικό και την επόμενη μέρα κιόλας. Το θέλαμε τόσο πολύ το κύπελλο».

Αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση και το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Ακόμα και την περίοδο του Στραματσόνι είχαν έρθει καλοί παίκτες. Αλλά νωρίς άρχισαν τα προβλήματα με τις πληρωμές οι ξένοι αντιδρούν διαφορετικά από τους Έλληνες και πήγαν όλα στραβά. Αν τότε στηριζόταν το πλάνο θα πηγαίναμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έφτασε εδώ γιατί δεν υπάρχει συσπείρωση ξεκάθαρο πλάνο διακριτοί ρόλοι. Και φυσικά η στελέχωση σε όλα τα επίπεδα δεν είναι αυτή που πρέπει. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Πολλοί βάζουν πιο πάνω τη προσωπική φιλοδοξία από τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags