Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη από Έλληνα άσο του ΠΑΟ: "Με ήθελε ο Ολυμπιακός – Δεν θα πήγαινε όμως ποτέ…"
| 2020-04-27 00:05:00

Αποκάλυψη από Έλληνα άσο του ΠΑΟ: "Με ήθελε ο Ολυμπιακός – Δεν θα πήγαινα όμως ποτέ…"

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Έλληνα άσο του ΠΑΟ: "Με ήθελε ο Ολυμπιακός – Δεν θα πήγαινα όμως ποτέ…"

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος, ο οποίος το διάστημα της καραντίνας βρίσκεται στην Πάτρα απ’ όπου και κατάγεται, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα axaiatalents.gr κι αναφέρθηκε στην απόφαση να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, ο οποίος κλείνει τον ερχόμενο Νοέμβριο τα 19 του χρόνια, ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του ήταν να μείνει στο Τριφύλλι ή να πάει στο εξωτερικό και ποτέ δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Πειραιά.

Αναλυτικά:

«Σε ηλικία 11-12 ετών πήγα στη Θύελλα Πατρών κι έμεινα έως τα 14,όπου έκανε τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Με τον Παναθηναϊκό όλα ξεκίνησαν μέσω της μεικτής Αχαϊας, ερχόντουσαν σκάουτερ, εκεί με είδαν, με κάλεσαν για δοκιμαστικά, πήγα και μετά που είπαν ότι με θέλουν».

Στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού: «Είναι από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, σε προσέχουν πολύ και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο, μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα».

Στην απόφαση να παίξει στον Παναθηναϊκό: «Εκτός από το ότι ένιωσα ωραία όταν πήγα για δοκιμαστικά, έπαιξε ρόλο και η κατάσταση τότε στον Παναθηναϊκό, ότι δεν υπήρχαν χρήματα και θα στηριζόταν στα παιδιά της Ακαδημίας και αυτό βγαίνει τώρα».

Στις προτάσεις που είχε για να πάει σε άλλες ομάδες: «Είχα και άλλες προτάσεις, τα έβαλα κάτω, τα σκέφτηκα και πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση».

Στην Κ19 του Παναθηναϊκού: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είχαμε μόνο νίκες και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ. Προς το τέλος κάπου στράβωσε και μετά ήταν σαν να τα παρατήσαμε. Παρόλο που δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα πιστεύω η σεζόν ήταν επιτυχημένη προσωπικά και ομαδικά. Ο προπονητής είναι πολύ καλός σαν άνθρωπος και σαν προπονητής, με βοήθησε και προσωπικά και μου έχει μάθει πολλά πράγματα».

Στην πρώτη ομάδα: «Θέλω να καθιερωθώ στη πρώτη ομάδα, να πάρω κάποιες συμμετοχές, ώστε ν’ αποδείξω τι μπορώ να κάνω και πόσο μπορώ να βοηθήσω».

Στα σενάρια για τον Ολυμπιακό: «Υπήρχαν σχόλια και προσωπικά μηνύματα. Υπήρχαν αρνητικά, αλλά και θετικά. Δεν είμαι άτομο που τα παίρων τοσο σοβαρά και πικρά γιατί ξέρω μέσα μου την αλήθεια κι έτσι πέρασε αυτό. Ήξερα ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχε γίνει ποτέ κάποια συζήτηση. Πάντα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό κι αν έφευγα θα πήγαινα στο εξωτερικό. Δεν ήθελα να πάνω σε άλλη ελληνική ομάδα».

Στο εξωτερικό: «Σίγουρα θα ήθελα να παίξω στην Ισπανία, αλλά θα μου ταίριαζε και η Ολλανδία, το Βέλγιο. Θα μπορούσα, πάντως, να αντεπεξέλθω σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα».

Στο πιο ωραίο γκολ: «Ήταν στην Κ17 πριν δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό, με γκολ από το κέντρο. Ήταν η οικογένειά μου στο γήπεδο κι επειδή ήταν το πρώτο γκολ μου σε επίσημο ματς με τον Παναθηναϊκό πήγα να το πανηγυρίσω με την αδερφή μου».

Στα νέα παιδιά: «Να προπονούνται κι εφόσον έχουν ταλέντο, θα ανταμειφθούν».

Στην Εθνική: «Μεγάλη τιμή να φοράς το εθνόσημο, εκπροσωπείς τη χώρα σου και θες να κάνεις περήφανη την οικογένειά σου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags