Facebook Pixel Φοβερή δήλωση στην Ιταλία - "Προκαλώ τη Γιουβέντους σε μονό ματς για να κριθεί το πρωτάθλημα!"
Ποδόσφαιρο
| 2020-04-27 13:41:00

Φοβερή δήλωση στην Ιταλία - "Προκαλώ τη Γιουβέντους σε μονό ματς για να κριθεί το πρωτάθλημα!"

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση στην Ιταλία - "Προκαλώ τη Γιουβέντους σε μονό ματς για να κριθεί το πρωτάθλημα!"

Σε μονό παιχνίδι που θα κρίνει το πρωτάθλημα προκάλεσε ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, τη Γιουβέντους, σε συνέντευξη που έδωσε στη "La Repubblica", μετά τα όσα επικριτικά άκουσε για την πίεση που ασκούσε για επανέναρξη της Serie A.

«Σήμερα απέχουμε έναν βαθμό από τη Γιουβέντους και στο πρώτο παιχνίδι τους νικήσαμε 3-1. Έχουμε να παίξουμε στην έδρα τους. Προτείνω να παίξουμε τον τίτλο σε ένα παιχνίδι. Η Ίντερ απέχει πολύ από μας, οπότε με κάθε σεβασμό, πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι μόνο ανάμεσα σε μας και τη Γιουβέντους. 

Λένε ότι για δικό μου συμφέρον, ήθελα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν δεν παίξουμε άλλο, είμαι ήδη στο Champions League και έχω γλιτώσει μισθούς τεσσάρων μηνών. Είχα πολύ μεγάλη ευκολία να μην παίξουμε, αλλά το κάνω για όλο το σύστημα. Άλλοι δεν το σκέφτονται.

Το να αρχίσουμε πάλι τη σεζόν, μας τιμωρεί κατά κάποιο τρόπο. Θυσιάσαμε το Europa League, για να παίζουμε μία φορά την εβδομάδα, έτσι χάνουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα», είπε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της Λάτσιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags