Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκπληξη μεγατόνων στον ΠΑΟ με πρώην του Ολυμπιακού
| 2020-04-27 18:32:00

Έκπληξη μεγατόνων στον ΠΑΟ με πρώην του Ολυμπιακού - Τον θέλει ο Ρόκα και "τρώει" Χρήστο Δώνη!

του Νίκου Στεργίου
Έκπληξη μεγατόνων στον ΠΑΟ με πρώην του Ολυμπιακού - Τον θέλει ο Ρόκα και "τρώει" Χρήστο Δώνη!

Παναθηναϊκός: Από αλλού το περιμέναμε, αλλού προέκυψε το πρώτο δείγμα, το πρώτο νέο αναφορικά με τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν. Και αυτό λοιπόν αφορά τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα φέρεται να έχει ενημερωθεί αρμοδίως από τον Τσάβι Ρόκα πως δεν συντρέχει λόγος αποδέσμευσης ή αναζήτησης νέας επαγγελματικής στέγης, όπως έντονα φημολογούνταν και πως υπολογίζεται κανονικά και για τον επόμενο χρόνο.

Προκαλεί φυσικά έκπληξη αν δει κανείς τις επιδόσεις του Κολοβού. Δύο παιχνίδια πρόλαβε να παίξει όλα κι όλα στο 2020, σε αμφότερα ερχόμενος ως αλλαγή για 20 λεπτά, τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος που έπαιξε βασικός ήταν στις 24 Νοεμβρίου, έχοντας από τον Νοέμβριο και μετά μόλις 5 συμμετοχές (οι τρεις ως αλλαγή) στη Super League.

Απολύτως εύλογα συνεπώς και εν πολλοίς βάσει της εικόνας και του ίδιου του διεθνή μέσου τα σενάρια περί αποδέσμευσης και αναζήτησης ενός συμβιβασμού του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους. Εν τέλει όμως, δεν έγινε. Με μια διαφορετική προσέγγιση αυτή η εξέλιξη είναι ενδεικτική των περιορισμών που αναμένονται στους «πράσινους».

Για να το εξηγήσουμε. Όταν δίνεται λοιπόν μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν ποδοσφαιριστή που εμφανώς ήταν εκτός πλάνων στο μισό της σεζόν και απογοητευτικός στο διάστημα που αγωνίστηκε, έχει σίγουρα να κάνει και με τη θέση που αγωνίζεται. Παρότι ο Γιώργος Δώνης συγκεκριμένα τον Κολοβό τον χρησιμοποίησε σε πολλές θέσεις και ρόλους αναζητώντας τον καλύτερο δυνατό, εν τούτοις από την πρώτη στιγμή που συμφώνησε με την απόκτηση του, τον υπολόγιζε ως κεντρικό μέσο, ως «οκτάρι».

Θέση στην οποία γενικά υπάρχει…λειψανδρία στους «πράσινους» και αρκετή αβεβαιότητα εφόσον ακόμη η παραμονή του Χρήστου Δώνη είναι στον «αέρα». Με την παραμονή λοιπόν του Κολοβού, σε ρόλο «οκταριού», την παρουσία του Κουρμπέλη, την προώθηση του Αλεξανδρόπουλου (σε ρόλο αντί-Ανουάρ) και αν τελικά γίνει η ανατροπή με τον Δώνη, τότε ο Παναθηναϊκός, χωρίς να χρειαστεί να κάνει καμία κίνηση «κλειδώνει» την τετράδα στο κέντρο του, έχοντας και τον Αγιούμπ, ο οποίος υπολογίζεται τόσο σε ρόλο επιτελικό όσο και ως «οκτάρι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει βόμβα στο Λιμάνι! "Ψήνει" πλάκα ο Αλαφούζος σε Μαρινάκη; "Κλέβει" εξτρέμ από Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags