Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τον Γουίλσον, της Μπράγκα, έχει στη λίστα του τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο Φερέιρα!
| 2020-04-28 09:15:00

"Τσουνάμι" ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ - "Κλέβει" εξτρέμ από Ολυμπιακό - 2,5 εκατ. από μεταγραφή!

Sportdog Team
"Τσουνάμι" ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ - "Κλέβει" εξτρέμ από Ολυμπιακό - 2,5 εκατ. από μεταγραφή!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τον Γουίλσον, της Μπράγκα, έχει στη λίστα του τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο Φερέιρα!

Εδώ και κάποιες μέρες δύο ονόματα ποδοσφαιριστών από την Μπράγκα έχουν συνδεθεί με τους Πειραιώτες και το ένα από αυτά είναι ο Γουίλσον.

Με πολύ καλή παρουσία στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και το συμβόλαιό του να λήγει σε ελάχιστο διάστημα, το ρεπορτάζ είχε συνδέσει την περίπτωσή του με τον Ολυμπιακό.

Μόνο που και ο Φερέιρα τον θέλει στον Δικέφαλο, και δικαίως καθώς μέχρι πέρσι τέτοια εποχή ήταν παίκτης του και τον γνωρίζει καλά, όπως αναφέρει το κεντρικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τής σημερινής Metrosport!

"Γουίλσον Εντουάρντο - Ψηλά στη λίστα του Φερέιρα ο εξτρέμ της Μπράγκα", αναφέρει το δημοσίευμα, που κάνει κατανοητό ότι δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένα ακόμα στοιχείο από το πρωτοσέλιδο της Metrosrpot, που αφορά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τον Δικέφαλο. "Πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει +2,5 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς", αναφέρει το ρεπορτάζ, ενδεικτικό του ότι ο Σέρβος αποδείχτηκε για τους Θεσσαλονικείς η κότα με τα χρυσά αυγά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags