Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης
| 2020-04-28 14:27:00

Τοπ ομάδα για άσο του Ολυμπιακού – Πάνω από 20 εκατ. θέλουν στο Λιμάνι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τοπ ομάδα για άσο του Ολυμπιακού – Πάνω από 20 εκατ. θέλουν στο Λιμάνι (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ρεπορτάζ στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «LTV Noticias» σχολιάζει πως ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε και τον βλέπει ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του… φευγάτου Τόμας Παρτέι, που μάλλον οδεύει προς την Άρσεναλ.

«Η Ατλέτικο θα μπορούσε να έχει διαλέξει τον Καμαρά ως έναν από τους βασικούς της στόχους, με τον τρόπο παιχνιδιού του να είναι ιδανικός για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και για τον ρόλο που είχε στην ομάδα ο Τόμας Παρτέι», αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα.

Για να γίνει όμως αυτό ο Ροχιμπλάνκος θα πρέπει να ικανοποιήσουν τα θέλω του Ολυμπιακού,  τα οποία υπερβαίνουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Segundo PageNews na Grécia, o Atlético de Madrid identificou a estrela do #Olympiacos, #MadyCamara, como substituto de Thomas Partey, caso o perdam. O Atlético teria escolhido Camara como um dos principais alvos, com sua taxa de trabalho o tornando "ideal" para Simeone no papel que Partey desempenha no time do Atleti. @ltvnoticias @ltvgols @ltvpluss ##Alavés#AthleticBilbao#AtleticoMadrid#Barcelona#Betis#CeltadeVigo#Eibar#Espanyol#Getafe#Granada#Leganés#Levante#Mallorca#Osassuna#RealMadrid#RealSociedad#RealValladolid#Sevilla#Valencia#Villarreal#LaLiga#gols#gol#melhoresmomentos#Transfer#transfers#mercato

A post shared by LTV Notícias  (@ltvnoticias) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags