Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αδιανόητο: Τον "κόβει" ο Μαρτίνς, τον παίρνει ο Φερέιρα
| 2020-04-30 18:08:00

Αδιανόητο: Τον "κόβει" ο Μαρτίνς, τον παίρνει ο Φερέιρα - Πρέπει να του δώσει +1.000.000 ο Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητο: Τον "κόβει" ο Μαρτίνς, τον παίρνει ο Φερέιρα - Πρέπει να του δώσει +1.000.000 ο Ιβάν!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Καινούργιο το μπάσιμο του ΠΑΟΚ για τον Γουίλσον Εντουάρντο δεν είναι. Προέκυψε προ διημέρου από δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη, τα οποία αποκάλυπταν πως ο μέχρι πέρυσι προπονητής του στην Μπράγκα και νυν τεχνικός του «δικεφάλου», ο Αμπέλ Φερέιρα επιθυμεί την εκ νέου συνεργασία των δύο πλευρών.

Το προηγούμενο διάστημα, σειρά δημοσιευμάτων έφερναν τον 30χρονο Ανγκολέζο επιθετικό – είναι περισσότερο περιφερειακός επιθετικός, στιλ Σουντανί, παρά καθαρόαιμος εξτρέμ – σε περίοπτη θέση στη λίστα των υποψηφίων του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό.

Ο sportdog εξ αρχής είχε τοποθετηθεί με ακριβές ρεπορτάζ για το τι ισχύει για τον Εντουάρντο. Ο ίδιος δεν πρόκειται να ανανεώσει στην Μπράγκα, ζητώντας και ψάχνοντας το τελευταίο, καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Γι’ αυτό άλλωστε και φέτος έχει παραγκωνιστεί σε ρόλο αναπληρωματικό, ενώ προέρχονταν από την περυσινή, καλύτερη και παραγωγικότερη χρονιά της καριέρας του.

Τι ζητάει ο Εντουάρντο; Επταψήψιο ποσό ως ετήσιες απολαβές! Γι’ αυτό και «ψάχνεται» σε… εξωτικές αγορές (Κίνα, αραβική χερσόνησο, Μεξικό και ΗΠΑ). Το κακό είναι πως δεν κάνει… σκόντο. Τόσα έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό (δεδομένη η επαφή), τόσα θα ζητήσει και από τον ΠΑΟΚ (βάσει του ρεπορτάζ του «σκύλου» η επαφή εδώ με την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν είναι δεδομένη).

Ποσό που αν όντως ζητηθεί από τον Εντουάρντο, δεν πρόκειται να δοθεί από τον Δικέφαλο. Τελεία και παύλα. Συμβόλαια του εκατομμυρίου δεν προβλέπονται στον «δικέφαλο» για την επόμενη περίοδο. Και κάτι ακόμη. Τύπος ποδοσφαιριστή όπως ο Εντουάρντο, σε θέση και ρόλο δηλαδή που έχει, δεν είναι προτεραιότητα για τον «δικέφαλο» και τον προπονητή του. Μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση πώλησης (ή λύσης συμβολαίου) κάποιων από τους επιθετικούς ή τους μεσοεπιθετικούς των νταμπλούχων.

Οσο για τον Ολυμπιακό; Ούτε εδώ είναι προτεραιότητα, αλλά όχι για οικονομικούς λόγους. Δεδομένα – επαναλαμβάνουμε – ο Μαρτίνς έχει τον ποδοσφαιριστή στη λίστα του, δεν είναι όμως στην… πρώτη διαλογή. Και αυτό τσεκαρισμένο, αφού κυρίως ο Πορτογάλος προπονητής αναζητά καθαροαίμο εξτρέμ και όχι (έναν ακόμη) ποδοσφαιριστή που περισσότερο αρέσκεται σε ελεύθερο, περιφερειακό ρόλο όπως ο Εντουάρντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πρώτο "μπαμ" Μαρινάκη - Αυτόν έκλεισε με... εντολή Μαρτίνς - Τέλος κορυφαίος άσος από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags