Facebook Pixel "Βόμβα" με Κάλβο που έρχεται στην Ελλάδα!
| 2020-04-30 19:42:00

Το ’πε και το ’κανε! ’"Μπαμ" με Κάλβο που έρχεται στην Ελλάδα - Με αυτή την ομάδα συμφώνησε!

Sportdog Team
Το ’πε και το ’κανε! ’"Μπαμ" με Κάλβο που έρχεται στην Ελλάδα - Με αυτή την ομάδα συμφώνησε!

Με δηλώσεις που έκανε στην Sportday Κύπρου ο άλλοτε άσος του Άρη, Τόνι Κάλβο, αποκάλυψε ότι στα 33 του χρόνια θα επιστρέψει να παίξει μπάλα στην Ελλάδα.

"Μακάρι να πάνε όλα καλά και έχω ήδη κλείσει για τη νέα σεζόν. Θα είμαι στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω σε ποια. Το μόνο που μπορώ να σου αναφέρω είναι ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα", είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός χαφ και "άναψε" φωτιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, το "μπαμ" με τον Κάλβο έκανε ο Πανσερραϊκός! Τα "λιοντάρια" φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 33χρονο βιρτουόζο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα και το 2007 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Άρη.

Στους Θεσσαλονικείς αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια μετακόμισε στην γειτονική Ιταλία και την Πάρμα για να ακολουθήσουν οι Λέφσκι Σόφιας, Ανόρθωση, Βέροια, Βιγιαφράνκα και Σαμπντόια.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων ο Πανσερραϊκός ήταν πρώτος και αήττητος στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με διαφορά 14 πόντων από τον δεύτερο, Νέστο Χρυσούπολης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags