Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Ο άσος των Ερυθρόλευκων πήρε θέση για όσα είπε ο Ποντένσε και όχι μόνο!
| 2020-05-01 08:52:00

Ατακάρα Φορτούνη για Ποντένσε - Απάντηση στο κράξιμο του Πορτογάλου - "Φεύγω από Ολυμπιακό για..."

Sportdog Team
Ατακάρα Φορτούνη για Ποντένσε - Απάντηση στο κράξιμο του Πορτογάλου - "Φεύγω από Ολυμπιακό για..."

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Ο άσος των Ερυθρόλευκων πήρε θέση για όσα είπε ο Ποντένσε και όχι μόνο!

Πρόσφατα ο Πορτογάλος πρώην άσος των Πειραιωτών είχε σχολιάσει στα social media ότι ο αρχηγός τού συλλόγου έχει όλα τα στοιχεία μεγάλου παίκτη, αλλά είναι τεμπέλης!

Ο Κώστας Φορτούνης συμμετείχε χθες βράσυ στο φιλανθρωπικό challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης" και σχολίασε σχετικά:

"Κατά κάποιο τρόπο με πείραξε, αλλά από την άλλη πλευρά το σκέφτηκα, δεν έδωσα σημασία. Ξέρω ποιος είμαι, τι κάνω στο γήπεδο, αυτή τη στιγμή ο Ποντένσε είναι σε άλλη ομάδα και δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη δήλωσή του, το προσπέρασα. Εγώ κάθε χρόνο δουλεύω, τι λέει ο καθένας, αυτό κρίνεται στο γήπεδο".

Παράλληλα, μίλησε και για τα επόμενα χρόνια της καριέρας του και για το αν θα έφευγε από τον Ολυμπιακό: "Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό, πέρυσι υπέγραψα ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας. Ήθελα και το έκανα, θα μπορούσα να είχα φύγει στο εξωτερικό αλλά έχω δεθεί πολύ με αυτή την ομάδα, έχω παίξει και στις Ακαδημίες και τώρα έχω πάρα πολλά χρόνια.

Νιώθω το σεβασμό που έχουν απέναντί μου και όταν κάποιος με σέβεται, προσπαθώ και εγώ να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο. Θα έφευγα από τον Ολυμπιακό για να πήγαινα σε κάποια πολύ μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, δεν θα το έκανα για μικρομεσαία ομάδα του εξωτερικού γιατί ο Ολυμπιακός μου προσφέρει τα πάντα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags