Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν κυκλοφορήσει αναφορικά με τις μεταγραφικές προτεραιότητες
| 2020-05-01 14:00:00

"Τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ! Πάνε για ασύλληπτο deal παρά την πανδημία - 10 εκατ. για Έλληνα άσο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ! Πάνε για ασύλληπτο deal παρά την πανδημία - 10 εκατ. για Έλληνα άσο!

ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν κυκλοφορήσει αναφορικά με τις μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ στο επερχόμενο καλοκαιρινό παζάρι. Όχι ως προς τις προθέσεις της Ενωσης, αλλά ως προς τις πωλήσεις, οι οποίες ειδικά σε συνθήκες πανδημίας κρίνονται πλέον επιβεβλημένες.

Στη συγκεκριμένη λοιπόν κατηγορία, περίοπτη θέση (αν όχι την πλέον περίοπτη) στη βιτρίνα καταλαμβάνει ο Βασίλης Μπάρκας. Αναλύσαμε σε ρεπορτάζ των προηγούμενων ημέρων πως ο διεθνής τερματοφύλακας είναι στην κορυφή των ευκταίων για την ΑΕΚ πωλήσεων, χωρίς φυσικά ενδεχόμενη παραχώρηση του να συνεπάγεται και αντικατάσταση του με νέα προσθήκη, αφού διάδοχος του στην εστία θα είναι ο Τσιντώντας.

Με αφορμή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο «σκύλος» ρώτησε για το πλέον κομβικό της όλης υπόθεσης: τα πόσα δηλαδή χρήματα ζητάει η ΑΕΚ για την παραχώρηση του Μπάρκα. Υπενθυμίζουμε πως κάποτε, φημολογούμενη πρόταση 5 εκατ. ευρώ από την Ουντινέζε, ούτε που είχε συζητηθεί από τους υπεύθυνους των «κιτρινόμαυρων», ενώ και το περασμένο καλοκαίρι, δύο προτάσεις από τη γαλλική Μονπελιέ, που έφτασαν ως και τα 4,5 εκατ. ευρώ, απορρίφθηκαν ως ανεπαρκείς.

Η γενικότερη αίσθηση του τελευταίου διαστήματος ήταν πως η ΑΕΚ είχε προσαρμόσει τις απαιτήσεις της στις συνθήκες και της αγοράς που φάνηκε να έχει τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Μπάρκας, αλλά και των δεδομένων της εποχής και πως ένα ποσό πάνω κάτω στα όρια των προηγούμενων προτάσεων, αυτή τη φορά, θα ήταν ικανό για να αποσπάσει το «ναι» της Ενωσης.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, αφού σύμφωνα με τα όσα έχει πληροφορηθεί ο «σκύλος» από διάφορους ατζέντηδες, οι οποίοι εξακολουθούν να δουλεύουν την περίπτωση του Μπάρκα εκτός συνόρων, οι απαιτήσεις της ΑΕΚ εξακολουθούν να φλερτάρουν με τον διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ. Και όσο και αν τη δεδομένη στιγμή φαίνεται μάλλον ανεδαφικό να έρθει  μια τέτοια πρόταση, εν τούτοις οι «κιτρινόμαυροι» δεν πτοούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ώπα! Την έριξε την μπομπίτσα του Έλληνας άσος της ΑΕΚ; Το έχουν διαβάσει στην Ένωση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags