Facebook Pixel Άρης: Αυτοί "σώζουν" τον Άρη! Ξαφνικά "μπαίνουν" εκατομμύρια στην ΠΑΕ
| 2020-05-01 22:32:00

Αυτοί "σώζουν" τον Άρη! Ξαφνικά "μπαίνουν" εκατομμύρια στην ΠΑΕ - Έκλεισε το πρώτο απίθανο deal!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτοί "σώζουν" τον Άρη! Ξαφνικά "μπαίνουν" εκατομμύρια στην ΠΑΕ - Έκλεισε το πρώτο απίθανο deal!

Άρης: Από εκεί που μέχρι την περασμένη εβδομάδα άπαντες εκτιμούσαν βάσει τουλάχιστον φημολογίας πως ο Αρης αντιμετωπίζει σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα και εξ αυτού – αποδεδειγμένα και σύμφωνα και με το καθημερινό ρεπορτάζ – είχαν «παγώσει» τα πάντα αναφορικά με συζητήσεις για επεκτάσεις και ανανεώσεις συμβολαίων τόσο του ίδιου του Μίχαελ Ενινγκ όσο και των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν, ξαφνικά διαπιστώνεται τις τελευταίες μέρες… οργασμική εμφάνιση εκατομμυρίων!

Στο 1,2 τοποθετείται η ρήτρα του Σάσα στην οποία προσβλέπουν οι «κίτρινοι», είτε σε ρευστό είτε σε έμψυχα ανταλλάγματα, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο. Για πρόταση 750.000 ευρώ από σερβική ομάδα, πιθανότατα τον Ερυθρό Αστέρα, για τον Λίντσεϊ Ροζ γίνεται έντονα λόγος πρόσφατα σε Ελλάδα και Σερβία, ενώ τέλος, εδώ και δύο 24ωρα καταγράφεται σοβαρότατο (όπως αξιολογείται) ενδιαφέρον από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τον Γιάννη Φετφατζίδη, με τη φημολογία να θέλει πως ετοιμάζεται πρόταση που μπορεί να ξεπεράσει και το 1,5 εκατ. ευρώ.



Ανεξαρτήτως της υπόστασης των εν λόγω σεναρίων, ο spordog ψάχτηκε αρχικά για τον Ροζ και αυτό που προκύπτει από τη Σερβία είναι πως όντως ο Γάλλος αμυντικός ενδιαφέρει τον Ερυθρό Αστέρα, σε καμία περίπτωση όμως η «ζβέζντα» δεν πρόκειται να «ενδώσει» στο μήνυμα που περνάει τελευταία ο Αρης, αξιώνοντας 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ροζ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ποτέ ο Αστέρας δεν κατέθεσε πρόταση 750.000 ευρώ και ούτε έχει την παραμικρή διάθεση να το κάνει. Το ταβάνι των πρωταθλητών Σερβίας για τον 28χρονο Γάλλο θα είναι οι 600.000 ευρώ, εκ των οποίων ως γνωστόν οι 150.000 θα καταλήξουν στη Λοριάν, η οποία και διατηρεί το 25% των δικαιωμάτων του Ροζ. Με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά, συμφωνία όμως, ακόμη, δεν υπάρχει, παρότι όπως επισημαίνεται του έχει προταθεί συμβόλαιο με (κοντά) τριπλάσιες (!!!) αποδοχές σε σχέση με αυτές που έχει στον Αρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! Ο Γιαννακόπουλος τα... σκάει στον Άρη - Διαβάστε για ποιον παίκτη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags