Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το... μαρτύρησε Βραζιλιάνος άσος: "Με θέλει ο Παναθηναϊκός"
| 2020-05-01 21:34:00

Το... μαρτύρησε Βραζιλιάνος άσος: "Με θέλει ο Παναθηναϊκός" - "Μάχη" με Ουζουνίδη!

Sportdog Team
Το... μαρτύρησε Βραζιλιάνος άσος: "Με θέλει ο Παναθηναϊκός" - "Μάχη" με Ουζουνίδη!

Παναθηναϊκός: Με δηλώσεις του στο εξωτερικό, ο Βάγκνερ Ντα Σίλβα αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Πρόκειται για 33χρονο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, που αγωνίζεται στην Καραμπαγκ του Αζερμπαϊτζάν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Ο Βάγκνερ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για εκείνον, τόνισε όμως πως το ίδιο ισχύει για τον ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς και για άλλες ομάδες από Κύπρο, Πορτογαλία και Βραζιλία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Άκουσα για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για πρώτη φορά. Όμως υπάρχει και άλλη μία κυπριακή ομάδα που θέλει να με δει στις τάξεις της,  ο ΑΠΟΕΛ, που έχει μιλήσει ήδη μαζί μου. Είμαστε στα αρχικά στάδια των διαπραγματεύσεων. Επίσης, ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να με υπογράψουν.

Δεν θα αναφέρω συγκεκριμένες ομάδες, αλλά υπάρχουν προτάσεις και από αρκετούς συλλόγους της Βραζιλίας και της Πορτογαλίας. Δεν σκέφτομαι όμως τώρα την επόμενη σεζόν, αλλά το πώς και πότε θα ξεφύγουμε από την τρέχουσα κατάσταση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags