Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: Δεν είναι η πρώτη φορά που το σενάριο για τους Πράσινους και τον Φετφατζίδη διοχετεύεται στην επικαιρότητα
| 2020-05-03 15:05:00

Νέος Βέλεθ: Αυτόν "στέλνουν" στον ΠΑΟ από Άρη - Τι "λέει" ο παίκτης - Τα σκάει χοντρά ο Αλαφούζος;

του Νίκου Στεργίου
Νέος Βέλεθ: Αυτόν "στέλνουν" στον ΠΑΟ από Άρη - Τι "λέει" ο παίκτης - Τα σκάει χοντρά ο Αλαφούζος;

Παναθηναϊκός - Άρης: Δεν είναι η πρώτη φορά που το σενάριο για Παναθηναϊκό και Φετφατζίδη διοχετεύεται στην επικαιρότητα.

Ας γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω. Τον Φλεβάρη του 2019 έφυγε για τον Άρη απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν στέριωσε στον Ολυμπιακό. Το εξάμηνο που ήταν δανεικός έψαχνε τα πατήματά του σε ένα νέο περιβάλλον και το καλοκαίρι που συζητούσε την παραμονή του προέκυψε η προοπτική του Παναθηναϊκού.

Για κάποιους λόγους που μόνο Δώνης και Νταμπίζας γνωρίζουν, το Τριφύλλι δεν προχώρησε στη μεταγραφή του. Έτσι έκλεισε στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, όπου φαίνεται πως βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη, καθώς αναπτερώθηκε αγωνιστικά.

Το όνομά του επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog, δεν γνωρίζει τίποτα για την αναθέρμανση του πράσινου ενδιαφέροντος για τον 29χρονο εξτρέμ, ο οποίος φέτος μέτρησε 34 εμφανίσεις 3 γκολ και 9 ασίστ με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Τα σενάρια πατούν περισσότερο στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον Άρη και πάλι όμως η ευκαιρία που εμφανίζεται για το Τριφύλλι αποτελεί και εμπόδιο. Γιατί εξαιτίας αυτών των θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι Kίτρινοι είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να αφήσουν τον παίκτη ελεύθερο ούτε να τον παραχωρήσουν μπιρ παρά, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του έχει ημερομηνία λήξης 30 Ιουνίου 2021.

Οπότε προκύπτει το ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός, που και ο ίδιος δεν είναι τόσο εύρωστος οικονομικά, είναι διατεθειμένος να πληρώσει για Φετφατζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξυπνη βόμβα! Βρήκε τον αντι-Φριντέτ ο Γιαννακόπουλος - Έχει 40% στο τρίποντο - Παλιά "καψούρα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags