Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Στόιτσκοφ: "Μου έδινε πολλά χρήματα ο Παναθηναϊκός, αλλά..."
| 2020-05-03 19:48:00

Απίθανη αποκάλυψη από παγκόσμιο παικταρά - "Μου έδινε πολλά χρήματα ο Παναθηναϊκός, αλλά..."

Sportdog Team
Απίθανη αποκάλυψη από παγκόσμιο παικταρά - "Μου έδινε πολλά χρήματα ο Παναθηναϊκός, αλλά..."

Παναθηναϊκός: Στην αποκάλυψη ότι είχε βρεθεί κοντά στον Παναθηναϊκό προέβη ο Χρίστο Στόιτσκοφ.

Ο Βούλγαρος θρύλος του ποδοσφαίρου, που έκανε μεγάλη καριέρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων, τόνισε πως οι Πράσινοι του έδιναν αρκετά χρήματα στα τέλη της δεκαετίας του 80', ωστόσο προτίμησε να μείνει ακόμα μια σεζόν στην πατρίδα του αντί να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του:

"Αν υπήρξαν άλλες ομάδες οι οποίες ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν; Δεν θα σας πω ψέματα, υπήρχαν. Εκείνη τη σεζόν 1989-90 κέρδισα το χρυσό παπούτσι μαζί με τον Χιούγκο Σάντσες και υπήρχαν ορισμένες ομάδες που μου χτύπησαν την πόρτα. Αν και υπήρχαν και άλλες πριν. Ποιοι ήταν αυτοί;

Θα ονομάσω μόνο μια ομάδα από τις πολλές: Ο Παναθηναϊκός ήταν ένας από τις μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη στα τέλη της δεκαετίας του 80′. Ήρθαν να μου προσφέρουν αρκετά χρήματα, αλλά ήμουν πολύ νέος, ήμουν 20 χρονών και σκέφτηκα να μείνω ακόμα μια χρονιά στην Βουλγαρία κάτι που θα με εξυπηρετούσε να μάθω περισσότερα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν μια στρατιωτική ομάδα, στην οποία επικράτησε η πειθαρχία και είχε σπουδαίους παίκτες: τους Ιβανόφ, Πενέβ και Κοσταντίνοφ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags