Facebook Pixel ΑΕΚ: Κώστας Γαλανόπουλος, Ντμίτρο Ταιγκρίνσκι και Νέλσον Ολιβέιρα είναι πλέον πανέτοιμοι για την επιστροφή τους με τα Κιτρινόμαυρα.
| 2020-05-04 09:52:00

Πάνοπλη… η ΑΕΚ ενόψει της επιστροφής – Αυτοί θα βρίσκονται στη διάθεση του Καρέρα

Sportdog Team
Πάνοπλη… η ΑΕΚ ενόψει της επιστροφής – Αυτοί θα βρίσκονται στη διάθεση του Καρέρα

ΑΕΚ: Κώστας Γαλανόπουλος, Ντμίτρο Ταιγκρίνσκι και Νέλσον Ολιβέιρα είναι πλέον πανέτοιμοι για την επιστροφή τους με τα Κιτρινόμαυρα.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύτηκαν το διάστημα της καραντίνας κα συνέχισαν να δουλεύουν στις αποθεραπείες τους και ανέκαμψαν πλήρως από τους τραυματισμούς τους.

Έτσι με την επιστροφή στις προπονήσεις θα βρίσκονται στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος πλέον μπορεί να τους υπολογίζει.

Θυμίζουμε ότι ο Ολιβέιρα αντιμετώπιζε πρόβλημα στους κοιλιακούς και βρισκόταν από τα τέλη Φεβρουαρίου στην Πορτογάλου και πλέον από τις 19 Απριλίου βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Τσιγκρίνσκι είχε τεθεί νοκ άουτ λόγω θλάσης πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον είναι πανέτοιμος για την επιστροφή.

Τέλος ο Γαλανόπουλος μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στον αστράγαλο, είναι πανέτοιμος, δούλεψε το διάστημα της καραντίνας και μπορεί να επιστρέψει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags