Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: "Έγκλημα" Φαν’τ Σιπ! "Έκοψε" παικταρά του ΠΑΟ, "έφτιαξε" την ΑΕΚ
| 2020-05-04 19:06:00

"Έγκλημα" Φαν’τ Σιπ! "Έκοψε" παικταρά του ΠΑΟ, "έφτιαξε" την ΑΕΚ - Τεράστια έκπληξη με εξτρέμ!

του Νίκου Στεργίου
"Έγκλημα" Φαν’τ Σιπ! "Έκοψε" παικταρά του ΠΑΟ, "έφτιαξε" την ΑΕΚ - Τεράστια έκπληξη με εξτρέμ!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Το… ψυχανεμίζονταν οι περισσότεροι. Και όχι μόνο εν όψει των προγραμματισμένων φιλικών στις ΗΠΑ στα τέλη Μαρτίου, αλλά από το τέλος του φθινοπώρου. Τότε, άπαντες εκτιμούσαν πως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα μπορούσε να είχε θέσει στην ανανεωμένη Εθνική. Λάθεψαν, ωστόσο για το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού ήταν στη λίστα του Τζον Φαν’τ Σιπ, κάτι που άλλωστε ο ίδιος ο εκλέκτορας της «γαλανόλευκης» αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Η πανδημία δεν επέτρεψε το ταξίδι της Εθνικής, στερώντας έτσι από τον «Χάτζη» την ευκαιρία να σπάσει το ρόδι με το εθνόσημο, κάτι που θα αποτελούσε και μια δικαίωση για τη φετινή εικόνα του 23χρονου μεσοεπιθετικού με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που πάντως μπορούμε πλέον να αποκαλύψουμε μέσω του «σκύλου» είναι πως η πιθανότατα – και κατά πολλούς… - ακόμη μεγαλύτερη φετινή αποκάλυψη των «πράσινων», ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν βρισκόταν στις επιλογές του Ολλανδού για το ταξίδι στις ΗΠΑ.

Και αυτό παρά τον τραυματισμό του Χατζηδιάκου και την μη απουσία (αναμενόμενη φυσικά) των Παπασταθόπουλου και Μανωλά. Ο Φαν’τ Σιπ είχε επιλέξει στην αποστολή της Εθνικής έναν άλλο rookie, ο οποίος είχε ξεχωρίσει με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, τον Κώστα Σβάρνα, «στυλοβάτη» της καρδιάς της οπισθοφυλακής της ΑΕΚ επί ημερών Μάσιμο Καρέρα.

Επίσης, για να συμπληρώσουμε τα όσα δεν είπε – ως προς τα ονόματα και -  ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός αναφορικά με τις κλήσεις του και εστιάζοντας στους έτσι κι αλλιώς δυσεύρετους για το ελληνικό ποδόσφαιρο εξτρέμ, αυτός που θα βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής, ένας ακόμη πρωτοεμφανιζόμενος με το εθνόσημο και μία ακόμη από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος, με την ομάδα μάλιστα έκπληξη της σεζόν, θα ήταν ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο μεοεπιθετικός του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή "βόμβα" με Μακ! Γυρίζει Ελλάδα αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ – Τι θα κάνει ο Σαββίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags