Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτόν τον φορ διάλεξαν στον ΠΑΟΚ! "Τρώει" Σφιντέρσκι ή Άκπομ
| 2020-05-04 23:00:00

Αυτόν τον φορ διάλεξαν στον ΠΑΟΚ! "Τρώει" Σφιντέρσκι ή Άκπομ - Τα… πήρε ο Ιβάν με τη διαρροή!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτόν τον φορ διάλεξαν στον ΠΑΟΚ! "Τρώει" Σφιντέρσκι ή Άκπομ - Τα… πήρε ο Ιβάν με τη διαρροή!

ΠΑΟΚ - Κάιλ Λαρίν: Η αναζήτηση επιθετικού, ενός φουνταριστού για την ακρίβεια, δεν αποτελεί προτεραιότητα στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγνοείται. Ενδεχόμενη παραχώρηση ενός εκ των Σφιντέρσκι, Ακπομ θα ανοίξει για τα καλά τη συγκεκριμένη συζήτηση.

Ως τότε, ο κόουτς Φερέιρα θέλει έναν επιθετικό, όχι όμως με τα χαρακτηριστικά των υπαρχόντων στο ρόστερ του «δικεφάλου» και σίγουρα όχι του στιλ του Κάιλ Λαρίν, του Καναδού επιθετικού που τις τελευταίες μέρες φιγουράρει στο ρεπορτάζ του Δικεφάλου ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Λαρίν δεν ενδιαφέρει ή πέρασε απαρατήρητος. Και ενδιαφέρει και σημειώθηκε στα μπλοκάκια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ακριβώς όμως ως εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση παραχώρησης ενός των Σφιντέρσκι, Ακπομ. Ο Λαρίν ανήκει στην Μπεσίκτας, φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ, κάνοντας μια αξιοπρεπή σεζόν. Παρά ταύτα, δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ των «μαύρων αετών» και την επόμενη χρονιά, με τον τουρκικό σύλλογο να ψάχνει εναλλακτικές λύσεις είτε για πώληση του (έχει συμβόλαιο ως το 2022 και κόστισε πριν δύο χρόνια περίπου 2 εκατ. ευρώ η αγορά του) είτε για νέο δανεισμό του.

Ο σωματότυπος του Καναδού και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά τον έφεραν αμέσως ψηλά στη λίστα με τους υποψηφίους αντικαταστάτες των Σφιντέρσκι, Ακπομ, με αυτούς όμως παρόντες, πολύ απλά δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο και καμία πιθανότητα να γίνει το παραμικρό. Το δυσάρεστο, όπως φαίνεται για τις έστω και με αυτές τις προοπτικές πιθανότητες του Λαρίν, συνίσταται στη διαρροή του ονόματος του στα media, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους υπευθύνους του Δικεφάλου, που φημολογείται πως ήδη τον «έκοψαν» οριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε η πρώτη αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟΚ - Τον... καθάρισε ο Φερέιρα - Συμφωνεί ο Ιβάν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags