Facebook Pixel Super League: Πεντάρα η ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ! Τριάρα ο Απόλλων μέσα στο Καραϊσκάκη
| 2020-05-05 16:55:00

Πεντάρα η ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ! Τριάρα ο Απόλλων μέσα στο Καραϊσκάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πεντάρα η ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ! Τριάρα ο Απόλλων μέσα στο Καραϊσκάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα, 5 Μαΐου, στο σχετικό θέμα που αναρτεί καθημερινά η επίσημη ιστοσελίδα της Super League:

1963

Η μάχη του τίτλου συνεχίζεται και η ΑΕΚ περνάει μόνη πρώτη όταν επικρατεί του ΠΑΟΚ με 5-1 (2’ σουτ Τσαχουρίδης, 28’ σουτ Σταματιάδης, 36’ πέναλτι Νεστορίδης, 54’ σουτ Παπαϊωάννου, 76’ σουτ Ιμπραίμ – 84’ κεφαλιά Γιακουμής), ενώ ο Παναθηναϊκός παραχωρεί απρόσμενη ισοπαλία στο Αιγάλεω 1-1 (8’ σουτ Τουμπέλης – 88’ κεφαλιά Διαμαντόπουλος).

1975

Ο Ολυμπιακός είναι δύο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ, αλλά έχει ένα δύσκολο παιχνίδι στο… Νέο Φάληρο. Παίζει με τον Εθνικό, που είναι αήττητος ως γηπεδούχος. Μετά από αμφίρροπο αγώνα, όπου ο Αρβανίτης αποκρούει πέναλτι του Δαβουρλή, ο Ολυμπιακός καταφέρνει να πάρει την νίκη με 2-1 (16’ πέναλτι Ελευθεριάδης – 3’ αυτογκόλ Κουρέας, 65’ κεφαλιά Κρητικόπουλος), που τον κρατάει πρώτο.

1996

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον μακριά από την κορυφή, ενώ ο Απόλλων ετοιμάζεται να παίξει τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται σε φόρμα και πετυχαίνει εντυπωσιακή νίκη μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-0 (7’ σουτ Νικολαϊδης, 32’ σουτ Μπάρνιακ, 58’ σουτ Κόλα).

2019

Πρωταθλητής ήδη, ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο παιχνίδι του στα Γιάννενα, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, αλλά και να χάσει ο ΟΦΗ στο Περιστέρι. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ επικρατεί με 2-0 (60’ σουτ Άκπομ, 79’ σουτ Σάκχοφ) και γίνεται η δεύτερη ομάδα στην ιστορία, μετά τον Παναθηναϊκό του 1964, που τερματίζει το πρωτάθλημα αήττητη.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags