Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Επίθεση λάσπης και μίσους με στόχο τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη - Αφήστε τους νεκρούς μας..."
| 2020-05-05 18:11:00

"Επίθεση λάσπης και μίσους με στόχο τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη - Αφήστε τους νεκρούς μας..."

Sportdog Team
"Επίθεση λάσπης και μίσους με στόχο τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη - Αφήστε τους νεκρούς μας..."

Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της «καυτηριάζει» τον χθεσινό βανδαλισμό του μνημείου μνήμης των νεκρών για τη Θύρα 7 και σημειώνει πως οφείλεται στο τυφλό μίσος κάποιων κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά:

Το τυφλό μίσος οδήγησε κάποιους σε μια αποτρόπαια πράξη, τη βεβήλωση του Μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού, η οικογένεια των θυμάτων της Θύρας 7 διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι κανένας βανδαλισμός δεν μπορεί να καταστρέψει τα μνημεία μας, τα οποία διατηρούμε ζωντανά μαζί με τις μνήμες και τον σεβασμό μας για τους 21 δικούς μας αγγέλους.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού δέχεται εδώ και χρόνια μια ασύμμετρη επίθεση λάσπης και μίσους. Μια επίθεση με στόχο ολόκληρο τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους, φτιαγμένοι από ατσάλι και θάλασσα, κρατώντας τις Ερυθρόλευκες ψηλά και να αφήσουν τους νεκρούς μας να αναπαύονται εν ειρήνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags