Facebook Pixel Άρης - Παναθηναϊκός: "Τρελάθηκε" ο Καρυπίδης! Παίρνει "εκδίκηση" για Βέλεθ, Φέτφα
| 2020-05-05 22:48:00

"Τρελάθηκε" ο Καρυπίδης! Παίρνει "εκδίκηση" για Βέλεθ, Φέτφα - Αυτόν "αρπάζει" από τον ΠΑΟ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τρελάθηκε" ο Καρυπίδης! Παίρνει "εκδίκηση" για Βέλεθ, Φέτφα - Αυτόν "αρπάζει" από τον ΠΑΟ!

Άρης - Παναθηναϊκός: Μπορεί ακόμα να μην έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία για την επανέναρξη της φετινής σεζόν στη Σούπερ Λιγκ, ωστόσο αρκετές ομάδες ήδη φτιάχνουν τα πλάνα τους για την επόμενη. Άλλωστε, το καλοκαίρι ο χρόνος θα είναι περιορισμένος και δεν θα υπάρχουν πολλές μέρες για αναζήτηση παικτών και να… τρέξουν οι διαπραγματεύσεις με τις ομάδες και τους μάνατζερ.

Ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα κινήθηκε πάρα πολύ γρήγορα, πριν ξεσπάσει η… θύελλα του κορωνοϊού κι έκλεισε τον Φραν Βέλεθ από τον Άρη, ενώ τις τελευταίες ημέρες ακούγονται στο ρεπορτάζ κι άλλα ονόματα από τους Θεσσαλονικείς, όπως για παράδειγμα του Φετφατζίδη και του Γκάμα.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης πάντως, μόλις κυκλοφόρησε το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον «Φέτφα» απάντησε ειρωνικά φανερά εκνευρισμένος μέσω social media. Το «αφεντικό» του Άρη γνωρίζει η οικονομική κατάσταση στον σύλλογο είναι δύσκολη και θα γίνει ακόμα χειρότερη μετά το «μπάχαλο» με τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα ήθελε να χάσει όλους τους παίκτες και να αποδυναμωθεί το ρόστερ. Και ειδικά εάν οι… μισοί από αυτούς πάνε σε ανταγωνιστική ομάδα, καθώς φέτος τουλάχιστον Παναθηναϊκός και Άρης έδωσαν μάχη για την τέταρτη θέση.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, ο Καρυπίδης αφού κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να… δέσει όποιους παίκτες θέλει, ώστε να μην τους χάσει τζάμπα όπως τον Βέλεθ, στη συνέχεια θα περάσει στην αντεπίθεση. Πώς; Αρπάζοντας παίκτη από τον Παναθηναϊκό!

Αυτό είναι το πλάνο των «Κίτρινων», οι οποίοι ετοιμάζουν κίνηση-ματ ώστε να χτυπήσουν τόσο επικοινωνιακά όσο και αγωνιστικά τον ΠΑΟ. Το όνομα λοιπόν που «παίζει» τις τελευταίες ημέρες για τον Άρη είναι αυτό του Κώστα Αποστολάκη. Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δεν θα συνεχίσει στο Τριφύλλι, αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του και αναζητάει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, ωστόσο στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να προχωρήσουν την ανανέωση του Βαγιαννίδη που παίζει στην ίδια θέση και έτσι ο μικρός θα βγει στην αγορά ως ελεύθερος. Ενδιαφέρον υπάρχει ήδη από την Κύπρο, ωστόσο η περίπτωση του Άρη φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "μπαμ" από Άρη με παίκτη από τους Big-4 - "Κλέβει" Έλληνα άσο, δεν είναι από τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags