Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή η θέση προτεραιότητα του Ρόκα για μεταγραφή - Αυτοί φεύγουν - Τι ισχύει με Μορλάνες, Κάνιας
| 2020-05-06 11:13:00

Αυτή η θέση προτεραιότητα του Ρόκα για μεταγραφή - Ποιοι φεύγουν - Τι ισχύει με Μορλάνες, Κάνιας

Sportdog Team
Αυτή η θέση προτεραιότητα του Ρόκα για μεταγραφή - Ποιοι φεύγουν - Τι ισχύει με Μορλάνες, Κάνιας

Παναθηναϊκός: Η ενίσχυση στην μεσαία γραμμή είναι η προτεραιότητα του Τσάβι Ρόκα στο Τριφύλλι, καθώς θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση των Ανουάρ και Ζαχίντ, την ώρα που ο Χρήστος Δώνης είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει στους Πράσινους.

Έτσι, υπάρχουν μόνο οι Κουρμπέλης και Αγιούμπ, αν και ο τελευταίος δεν έχει δείξει ακόμα τι μπορεί να προσφέρει, πέρα από τους νεαρούς, Αλεξανδρόπουλο και Αθανασακόπουλο.

Στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες ήρθαν οι περιπτώσεις των Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Μανού Μορλάνες, αμφότεροι για τα χαφ, όμως δύσκολα θα τους δούμε να φορούν τα πράσινα.

Ο πρώτος έχει προσιτό κασέ, ωστόσο είναι στα 33, δεν έχει περιθώρια εξέλιξης και αγωνίζεται μόνο ως "6άρι", δηλαδή στη θέση του Κουρμπέλη, ενώ ο δεύτερος είναι 21 ετών και με μεγάλη προοπτική, ωστόσο η Βιγιαρεάλ συζητά μόνο για δανεισμό και θα πρόκειται για λύση… μιας σεζόν.

Πάντως, αν δεν τελειώσει η σεζόν και ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά δεδομένα, ο Παναθηναϊκός δεν θα προβεί σε κάποια κίνηση ενίσχυσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags