Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη-σοκ – Ο διαιτητής που παραδέχτηκε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του
Ποδόσφαιρο
| 2020-05-07 02:45:00

Αποκάλυψη-σοκ – Ο διαιτητής που παραδέχτηκε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του

Sportdog Team
Αποκάλυψη-σοκ – Ο διαιτητής που παραδέχτηκε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του

Ο Χάουαρντ Γουέμπ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα του το είχε κάνει υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στην Τότεναμ και έφτασε να παρακαλά να αστοχήσει σε πέναλτι ο Ρονάλντο!

Ο Γουέμπ τότε είχε δει ανατροπή του Μάιλ Κάρικ από τον Εουρέλιο Γκόμες και έδειξε άμεσα την άσπρη βούλα, με τα ριπλέι να μην τον δικαιώνουν και τον ίδιο να συναισθάνεται πως είχε κάνει λάθος βλέποντας τις αντιδράσεις των φιλοξενουμένων και δη του γκολκίπερ Γκόμες.

ότε όμως δεν υπήρχε χρήση του VAR, ο ίδιος δίστασε να ανακαλέσει την απόφασή του και έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Γουέμπ να παρακαλάει να αστοχήσει αλλά τον CR7 να βρίσκει δίχτυα και να ανοίγει το δρόμο για τη μεγάλη ανατροπή στο δρόμο προς το τρίτο σερί πρωτάθλημα των κόκκινων διαβόλων εκείνη την εποχή.

"Το ματς που ξεχωρίζω είναι αυτό που ήξερα πως πήρα λάθος απόφαση. Ήταν ματς Premier League στο Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ.

Είδα τον Κάρικ να φτάνει πρώτος στη μπάλα και τον Γκόμες να τον ρίχνει κάτω. Ήταν ένα πέναλτι που έδωσα εύκολα.

Περίμενα τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες που υπάρχουν από παίκτες, όχι όμως το ύφος της απόλυτης έκπληξης στο βλέμμα του Γκόμες.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατάλαβα πως είχα κάνει λάθος. Δεν άλλαξα όμως την απόφασή μου και απλά ευχόμουν να χάσει το πέναλτι ο Ρονάλντο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γουεμπ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags