Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ατάκες Σεμέδο που... ανάβουν φωτιές - Θα φύγει από τον Ολυμπιακό;
| 2020-05-06 23:42:00

Ατάκες Σεμέδο που... ανάβουν φωτιές - Θα φύγει από τον Ολυμπιακό; - "Πρώτα Ευρώπη και βλέπουμε..."

Sportdog Team
Ατάκες Σεμέδο που... ανάβουν φωτιές - Θα φύγει από τον Ολυμπιακό; - "Πρώτα Ευρώπη και βλέπουμε..."

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρούμπεν Σεμέδο στο κανάλι της "A Bola".

Ο Πορτογάλος στόπερ ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων της χώρας του και δεν έκλεισε την... πόρτα.

Ο Σεμέδο ναι μεν δήλωσε ότι είναι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό και τις επερχόμενες αναμετρήσεις της ομάδας του, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης μετά το τέλος της σεζόν. Τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "επικεντρώνομαι στον Ολυμπιακό, στους στόχους μας, θέλω να κοιτάξω την ευρωπαϊκή πορεία, εφόσον αυτή συνεχιστεί κι από εκεί και πέρα θα πάρω την καλύτερη απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Γουλβς: «Ήταν πολύ περίεργο που αγωνιστήκαμε δίχως φιλάθλους, ήταν σαν να μην είχε τη σπουδαιότητα που ταίριαζε σε μια τέτοια αναμέτρηση,προσωπικά ένιωθα σαν να ήμουν σε προπόνηση, εάν είναι να παίζουμε δίχως φιλάθλους καλύτερα να μην γίνεται το παιχνίδι».

Για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από την Πορτογαλία: «Είναι τιμητικό το ενδιαφέρον από ομάδες σαν την Σπόρτινγκ, την Μπενφίκα, την Πόρτο, τις μεγάλες ομάδες της χώρας μας, έχω πει και στο παρελθόν πως επικεντρώνομαι στον Ολυμπιακό, στους στόχους μας, θέλω να κοιτάξω την ευρωπαϊκή πορεία, εφόσον αυτή συνεχιστεί κι από εκεί και πέρα θα πάρω την καλύτερη απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου».

Για τη θητεία τον στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα, πέραν του Πέδρο Μαρτίνς υπάρχουν κι άλλοι Πορτογάλοι στην ομάδα, επομένως η προσαρμογή μου ήταν τάχιστη, όλοι είναι ευγενικοί μαζί μου, ο κόσμος είναι ευχάριστος, βεβαίως παίζουν ρόλο και τα καλά αποτελέσματα, είμαι χαρούμενος που έχω καταφέρει να έχω τόσες πολλές συμμετοχές στη σεζόν».

Για την επανεκκίνηση της σεζόν: «Ελπίζω όλα να τελειώσουν γρήγορα, δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα συνεχιστεί η διοργάνωση, εύχομαι να υπάρξει συνέχεια, είμαστε παρόντες σε πολλές διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα έχουμε διαφορά, βεβαίως πάνω από όλα είναι η υγεία».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags