Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλα τα θέματα στο τραπέζι - Λίστα Μαρτίνς - Παρέλαση ονομάτων!
| 2020-05-07 09:05:00

"Οργασμός" στον Ολυμπιακό - Όλα τα θέματα στο τραπέζι - Λίστα Μαρτίνς - Παρέλαση ονομάτων!

Sportdog Team
"Οργασμός" στον Ολυμπιακό - Όλα τα θέματα στο τραπέζι - Λίστα Μαρτίνς - Παρέλαση ονομάτων!

Ολυμπιακός: Μετά την συμφωνία του για νέο συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αναλάβει να "τρέξει" τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και ήδη η ονοματολογία στο λιμάνι έχει χτυπήσει... κόκκινο.

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η "Sportday" αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συζήτηση με τους Φρανσουά Μοντεστό και Κριστιάν Καρεμπέ, όπου έβαλαν κάτω όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, ρίχνοντας στο τραπέζι το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δύο ακραίοι.

Όσο για τα ονόματα που ακούγονται, αυτά είναι πολλά και διάφορα. Ο Κουρτ ενδιαφέρει, αλλά φαίνεται πως στο "παιχνίδι" έχει μπει και η Μαρσέιγ, την ώρα που ο εξτρέμ Σινάν Γκιουμούς προστέθηκε στους "στόχους" του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Για τον Κέβιν Μπουά υπάρχει αναμονή, ενώ το ενδιαφέρον για Παραντέλα και Γκόμες είναι υπαρκτό, με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει την αγορά της Αργεντινής.

Φυσικά υπάρχουν και τα θέματα των ενδεχόμενων αποχωρήσεων, με τον Τσιμίκα να μπαίνει και στα ραντάρ της Λάτσιο, ενώ την ίδια στιγμή η Μπενφίκα δεν τα παρατάει για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags