Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Παπουνασβίλι βρίσκεται στη λίστα των Πράσινων
| 2020-05-07 12:55:00

Σοκαριστικό όνομα για ΠΑΟ - Ποιον εξτρέμ φέρνει ο Ρόκα - Μια ζωή... Β’ Εθνική - Φρικτά νούμερα

του Νίκου Στεργίου
Σοκαριστικό όνομα για ΠΑΟ - Ποιον εξτρέμ φέρνει ο Ρόκα - Μια ζωή... Β’ Εθνική - Φρικτά νούμερα

Παναθηναϊκός: Δεν περιμένει κανείς ιδιαίτερη μεταγραφική δραστηριότητα από τις ελληνικές ομάδες αυτό το καλοκαίρι. «Ψώνια» από τα πάνω ράφια του παζαριού μόνο στα όνειρα, ταβάνι για τις περισσότερες από αυτά που φιλοξενούν ελεύθερους ποδοσφαιριστές, με την συντριπτική πλειοψηφία των clubs της χώρας μας να «αναγκάζονται» να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα τους ενδιέφεραν ούτε για δεύτερη ματιά.

Τις τελευταίες μέρες φιγουράρει στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού το όνομα του Γκιόργκι Παπουνασβίλι. 25χρονος διεθνής Γεωργιανός εξτρέμ, την τελευταία τριετία αγωνίζεται στην Ισπανία, όπου βρίσκεται από το καλοκαίρι του ’17 όταν και τον απέκτησε η Σαραγόσα. Πάντα σε επίπεδο Σεγούντα, με συνεχή όμως πτωτική τάση ως προς τις συμμετοχές και την παραγωγικότητα του.

Την πρώτη χρονιά είχε 26 συμμετοχές (μοιρασμένες βασικός – αναπληρωματικός) και 7 γκολ, τη δεύτερη 13 (4 βασικός) και 2 γκολ αντίστοιχα, ενώ φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν έκανε 11 συμμετοχές (2 βασικός) χωρίς να σκοράρει, προτού παραχωρηθεί τον Ιανουάριο δανεικός στην ουραγό Σανταντάρ, στην οποία πρόλαβε να κάνει μόλις 4 συμμετοχές (στις μισές βασικός).

Η Σανταντέρ δεν πρόκειται φυσικά να τον κρατήσει (έτσι κι αλλιώς δεν προβλέπεται buy-out), έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τη Σαραγόσα, η οποία προφανώς συζητάει τα πάντα προκειμένου να τον… ξεφορτωθεί. Η μια από τις «κομβικές» μεταγραφές του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν θα είναι αυτή του εξτρέμ και παρότι δεδομένα δεν πρόκειται να υπάρξουν «ανοίγματα» στο μπάτζετ τύπου Καρλίτος και Αγιούμπ, ο Γεωργιανός δεν μοιάζει να είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τα φόντα να σταθεί ως βασικός στο «τριφύλλι», έστω και αν το διαθέσιμο μπάτζετ πέσει στα… τάρταρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" στον Παναθηναϊκό! Ομάδα-έκπληξη... κλέβει Καλάθη - Ποια Ρεάλ και ποια ΤΣΣΚΑ, τρελά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags