Facebook Pixel Ηρακλής: Ραγδαίες εξελίξεις σε ιστορικό σύλλογο - Βρέθηκε νέος αγοραστής για να τον... σώσει!
| 2020-05-07 18:50:00

Ραγδαίες εξελίξεις σε ιστορικό σύλλογο - Βρέθηκε νέος αγοραστής να τον... σώσει - Αποκάλυψη Θωμαϊδη!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις σε ιστορικό σύλλογο - Βρέθηκε νέος αγοραστής να τον... σώσει - Αποκάλυψη Θωμαϊδη!

Ηρακλής: Ο κατασκευαστής, Χρόνης Παπαβραμίδης, του Αγροτικού Αστέρα, είναι το πρόσωπο που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα κοινά του Ηρακλή όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στο Metropolis 95.5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που μετέφερε υπάρχουν αρκετές ομάδες της Super League 2 πρόθυμες να διαπραγματευτούν τον ΑΦΜ τους και θα γίνουν ακόμη περισσότερες μετά την πανδημία του κορωνοϊού. Τα πάντα προς στιγμήν βρίσκονται σε επίπεδο διερεύνησης.

Τις εξελίξεις, ουσιαστικά, επιβεβαίωσε ο διοικητικός σύμβουλος του Ηρακλής, Σάκης Χαντζόγλου, χωρίς, πάντως, να κάνει αναφορά στο όνομα. «Επειδή ξέρει ο άνθρωπος από κατασκευές μπορεί να χτίσει τον Ηρακλή από το μηδέν» υπογράμμισε συγκεκριμένα, ενώ επεσήμανε ότι: «Έχουν γίνει πολλές επαφές από το καλοκαίρι και έχουμε έναν άνθρωπο που είναι κοντά και ενδιαφέρεται να βοηθήσει. Δεν είναι Σαββίδης, ούτε Μαρινάκης, αλλά μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τον Ηρακλή. Μείναμε πίσω με τον κορωνοϊό και τη τελευταία εβδομάδα ξαναείχαμε επαφές. Θέλουμε να ενεργοποιηθεί γιατί είμαστε στο τέλος της σεζόν. Δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι. Το κράτος δεν πρόκειται να βοηθήσει, πρέπει να σηκώσουμε μόνοι μας τον σταυρό.»

Συνεχίζοντας σημείωσε: «Είναι ασέβεια αυτό που θα πω, αλλά θα συγκρίνω τον Ηρακλή με τον Χριστό μας. Έχει τραβήξει τα πάθη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς σταυρώθηκε αλλά δεν αναστήθηκε ούτε ο Ηρακλής, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει σαν προϊόν, μπορεί να φτιάξει μόνο με ομάδες με κόσμο. Πρέπει να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο θα φτιάξει μόνο όταν υπάρχουν 18 ομάδες, όπως η Παναχαϊκή, η Καβάλα και η Δόξα Δράμας. Οι Λύκοι, για παράδειγμα, δεν υπάρχουν σήμερα γιατί δεν είχαν κόσμο.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags