Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριλήφθηκε στη χειρότερη ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης από την ισπανική εφημερίδα «AS».
| 2020-05-07 19:32:00

Απίθανο αυτό που έγινε με Γκαρσία – Στη λίστα της Ρεάλ με… (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίθανο αυτό που έγινε με Γκαρσία – Στη λίστα της Ρεάλ με… (ΦΩΤΟ)

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριλήφθηκε στη χειρότερη ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης από την ισπανική εφημερίδα «AS».

Ο προπονητής των νέων του Δικεφάλου έχει μιλήσει για το διάστημα που αγωνίστηκε στη Βασίλισσα και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε.

Μάλιστα είχε δηλώσει πως: «Μερικές φορές δεν είναι όλα ρόδινα, δεν είναι εύκολο όπως φαίνεται. Ήμουν την Ρεάλ σε μια περίοδο όπου είχε αποσυρθεί ο Ζιντάν, ο Ρομπέρτο Κάρλος ήταν στην τελευταία του σεζόν, ο Ραούλ το ίδιο, όπως επίσης και οι Μπέκαμ, Ρονάλντο, Σαλγκάδο και Ελγκέρα. Δεν ήταν εύκολο. Είχαν κερδίσει τα πάντα και δεν ήταν τόσο εύκολο να παίζεις εκεί. Δεν περίμενα την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα να έχω προβλήματα. Μόλις την πρώτη μέρα ένας συμπαίκτης μου μου έκανε μια άσεμνη χειρονομία! Ήρθαμε στα χέρια και φάνηκε από την αρχή ότι έπρεπε να πολεμήσω!»

Οι υπόλοιποι δέκα που συμπληρώνουν της χειρότερη ενδεκάδα της Ρεάλ είναι οι Μπιζάρι, Ντιόγκο, Γούντγκεϊτ, Σπάσιτς και Κοεντράο στην άμυνα. Γκράβεσεν, Φομπέρ στο κέντρο και μπροστά Μπάλιτς, Κασάνο, Ντρέντε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags