Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παίρνει... Φιγκέιρας! Του δίνει +1.000.000 συμβόλαιο
| 2020-05-07 20:55:00

Παίρνει... Φιγκέιρας ο Ολυμπιακός! Του δίνει +1.000.000 συμβόλαιο - Τι θα γίνει με Γκασπάρ, Μασούρα

του Παναγιώτη Νικολάου
Παίρνει... Φιγκέιρας ο Ολυμπιακός! Του δίνει +1.000.000 συμβόλαιο - Τι θα γίνει με Γκασπάρ, Μασούρα

Ολυμπιακός: Ως έναν δεξιό μπακ που παίρνει όλη την πλευρά αλλά στα αμυντικά του καθήκοντα αντιμετωπίζει θέματα, και σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλύτερος από τον Ομάρ, χαρακτήρισε τον Μαουρίσιο Ίσλα στο sportdog ο Γιώργος Κουλής.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο της Τουρκίας, αναφέρθηκε ακόμα στον ανταγωνισμό που θα έχει με τους Γκασπάρ και Μασούρα για τη θέση του βασικού, αν έρθει στο Λιμάνι, ενώ αποκάλυψε ότι το στιλ του θυμίζει πολύ εκείνο του Φιγκέιρας.

"Παίρνει όλη την πλευρά - Φέτος ήταν μέτριος - Ανταγωνισμός με Γκασπάρ-Μασούρα"

Το όνομα του Μαουρίσιο Ίσλα έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό - Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη και τι έκανε τη χρονιά που πέρασε;

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες (Γιουβέντους, Ουντινέζε, Μαρσέιγ), ενώ και με την εθνική ομάδα της χώρας του την Χιλή έχει δύο κατακτήσεις Κόπα Αμέρικα. Είναι επιθετικογενές μπακ που αρέσκεται να παίρνει όλη την δεξιά πλευρά, ενώ έχει κάποιες χτυπητές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι και κυρίως στο ένας εναντίον ενός. Φέτος, κυμάνθηκε στη μετριότητα όπως και όλη η Φενέρμπαχτσε.

Είναι 32 ετών και ο Ολυμπιακός έχει υψηλές απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη - Μπορεί να έρθει και να πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού;

Θεωρώ πως αν αποκτηθεί θα έρθει για βασικός, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός στον Ολυμπιακό και είναι δύσκολο να πω ότι θα πάρει φανέλα στο σπίτι, αφού την ίδια θέση διεκδικεί ο Γκασπάρ, ενώ δεν αποκλείεται φέτος να δοθούν ευκαιρίες και στον Γιάννη Μασούρα που αγωνίστηκε δανεικός σε Πανιώνιο και Λάρισα αντίστοιχα.

"Δεν είναι καλύτερος από Ομάρ - Θυμίζει Φιγκέιρας - Παίρνει πάνω από 1 εκατ."

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτησή του αν αποχωρήσει από την ομάδα ο Ομάρ. Σε σύγκριση με τον Νορβηγό, είναι καλύτερος παίκτης;

Ο Ομάρ είναι ένας από τους αρχηγούς του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια, έχει αγαπηθεί δικαίως από τον κόσμο και πρόκειται σταθερά για έναν παίκτη που η απόδοση του κυμαίνεται σε υψηλά στάνταρ. Νομίζω πως ο Ίσλα δεν είναι καλύτερος από τον Νορβηγό την δεδομένη χρονική στιγμή.

Το στιλ του, αγωνιστικά, ποιον θυμίζει; Για να γίνει πιο κατανοητή η αγωνιστική εικόνα του στους αναγνώστες.

Από τους μπακ που έχουν περάσει από τον Πειραιά τις τελευταίες σεζόν θα έλεγα τον Φιγκέιρας, καθώς αμφότεροι είναι καλοί από την μέση και μπροστά αλλά πίσω αντιμετωπίζουν θέματα.

Τέλος, πες μου πόσα χρήματα παίρνει τώρα στη Φενέρ, καθώς ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κρατήσει τον Ομάρ με ένα ποσό κάτω από το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Ίσλα λαμβάνει ετησίως λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Σίγουρα προτεραιότητα αποτελεί ο Ομάρ και νομίζω ότι θα βρεθεί λύση για να συνεχίσει με τα ''ερυθρόλευκα''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανίσχυρος! Κάνει πλάκα σε όλη την πιάτσα ο Μαρινάκης - Από εκεί φέρνει παιχταρά στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags