Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζιμπρίλ Σισέ: Θέλει να παίξει τζάμπα στη Ligue 1 για να φτάσει τα 100 γκολ!
| 2020-05-07 21:22:00

Θα... μας τρελάνει ο Σισέ - Γυρίζει στην ενεργό δράση στα 39 του; - Έτοιμος να παίξει τζάμπα!

Sportdog Team
Θα... μας τρελάνει ο Σισέ - Γυρίζει στην ενεργό δράση στα 39 του; - Έτοιμος να παίξει τζάμπα!

Παναθηναϊκός - Τζιμπρίλ Σισέ: Πρόθυμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο, δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο εδώ και δύο χρόνια, ο 39χρονος Σισέ απηύθυνε κάλεσμα στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας στη Γαλλία.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως αν κάποια ομάδα τον θέλει, θα παίξει χωρίς αμοιβή, καθώς μετρά 96 γκολ στη Ligue 1 και επιθυμεί να φτάσει τα 100!

"Ξέρετε πως είναι οι σκόρερ. Αγαπάμε το γκολ, αγαπάμε τα πολλά γκολ. 25, 50, 75. Το 100 είναι κάτι που με εξιτάρει, έχω μείνει στα 96 από τότε που έπαιζα στην Γαλλία. Θέλω ακόμη 4 και δεν μπορώ, με τρελαίνει αυτό. Θέλω να επιστρέψει στην Ligue 1 για να τα πετύχω. Αν κάποια ομάδα με δεχθεί, θα τα έχω βάλει σε δύο, τρεις μήνες. Όταν έχω ένα στόχο, κάνω τα πάντα για να τον πετύχω. Πριν δύο χρόνια στην Ιβερντόν, έβαλα 24 γκολ σε 27 παιχνίδια, στην τρίτη κατηγορία βέβαια, αλλά δεν είχα ούτε έναν τραυματισμό. Νομίζω θα μπορέσω να βάλω τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα. Το γεγονός πως είμαι dj, δεν σημαίνει πως πίνω αλκοόλ. Δεν έπινα ποτέ, δεν πήρα ποτέ ναρκωτικά, είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι έτοιμος να παίξω δωρεάν, δεν υπάρχει ρίσκο σε αυτό. Μακάρι να προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση", ήταν το μήνυμα του Γάλλου σταρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags