Facebook Pixel Ρόναλντ Κούμαν: Το "ευχαριστώ" στους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή
| 2020-05-07 21:50:00

Συγκινεί ο Κούμαν - Το συγκλονιστικό "ευχαριστώ" στους γιατρούς που τον έσωσαν

Sportdog Team
Συγκινεί ο Κούμαν - Το συγκλονιστικό "ευχαριστώ" στους γιατρούς που τον έσωσαν

Ρόναλντ Κούμαν: Πιο δυνατός δείχνει πως βγαίνει από την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο παλιός μεγάλος άσος και νυν προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή (03/05) με προβλήματα καρδιάς.

Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο κι αφού έλαβε ειδική φροντίδα από τους γιατρούς, ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός του 'Αγιαξ και της Μπαρτσελόνα θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» προς τους απλούς φιλάθλους και τον κόσμο του ποδοσφαίρου, για να μηνύματα συμπαράστασης που του έστειλαν όλες αυτές τις «δύσκολες» μέρες.



«Αυτό ήταν λίγο σοκαριστικό όλο αυτό που συνέβη, το περασμένο Σαββατοκύριακο», ανέφερε αρχικά ο Κούμαν στο μήνυμα που ανέβασε στο λογαριασμό του OnsOranje στο Twitter και πρόσθεσε: «Σοκαριστικό για τον εαυτό μου, φυσικά, αλλά ειδικά για την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ευτυχώς, οι γιατροί της κλινικής AMC, με βοήθησαν πολύ γρήγορα και πολύ σωστά, κάτι για το οποίο είμαι παντοτινά ευγνώμων». Ο Κούμαν επέστρεφε από βόλτα με το ποδήλατό του, όταν αισθάνθηκε πολύ έντονους πόνους στο στήθος και διεκομίσθη αμέσως στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο. Υπεβλήθηκε σε μικροεπέμβαση και πλέον ο προπονητής της ολλανδικής Εθνικής Ομάδας, επέστρεψε στο σπίτι του.

«Ήταν φανταστικό για μένα να βλέπω πόσα πολλά άτομα ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό. Και πόσα γλυκά μηνύματα έχω λάβει. Από γνωστούς μου από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και από πάρα πολλές ομάδες. Αλλά κι από εντελώς άγνωστους ανθρώπους. Αυτό με έκανε καλά και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους. Αυτή τη στιγμή νιώθω τόσο υγιής όσο ένα... ψάρι. Και αυτό σημαίνει ότι θα επανέλθω με όλες μου τις δυνάμεις, μόλις η μπάλα αρχίσει να κυλά ξανά. Ευχαριστώ και πάλι όσους με στήριξαν. Θα συναντηθούμε ξανά σύντομα...», καταλήγει στο μήνυμά του ο Κούμαν, μαζί με μία φωτογραφία του από τον κήπο του σπιτιού του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags