Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον "αέρα" βασικοί παικταράδες - "Βράζει" ο Μαρτίνς - Τους "τρώει" η κρίση;
| 2020-05-09 10:35:00

"Φωτιές" στο λιμάνι! Στον "αέρα" βασικοί παικταράδες - "Βράζει" ο Μαρτίνς - Τους "τρώει" η κρίση;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Φωτιές" στο λιμάνι! Στον "αέρα" βασικοί παικταράδες - "Βράζει" ο Μαρτίνς - Τους "τρώει" η κρίση;

Ολυμπιακός: H πανδημία, το παγκόσμιο (σχεδόν) lockdown μοιραία επηρέασαν ακόμη και τη μεταγραφολογία. Δεν την εξαφάνισαν, σαφώς όμως την περιόρισαν. Ακόμη και για τον… πρωταθλητή της συγκεκριμένης συζήτησης στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Λίγα τα σενάρια στα οποία έχουν τώρα εμπλακεί οι «ερυθρόλευκοι» σαφώς και δεν είναι, συγκριτικά όμως με άλλες χρονιές, είναι πολύ, μα πολύ λιγότερα τέτοια εποχή.

Η αλήθεια είναι πως κάτι ουσιαστικό δεν υπάρχει. Στον Ολυμπιακό αυτήν την στιγμή περιμένουν να δουν που θα κάτσει η μπίλια αναφορικά με τη συνέχεια και την ολοκλήρωση της σεζόν για να κάνουν το οριστικό damage control, να καθορίσουν τις διορθωτικές κινήσεις για τον περιορισμό της ζημιάς και έκτοτε να θέσουν στόχους.

Την αγορά προς στιγμήν συνεπώς απλώς την παρατηρούν. Στόχοι υπάρχουν, έχουν τσεκαριστεί, κυρίως αφορούν ελεύθερους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν γίνεται και ούτε προβλέπεται άμεσα κάτι το ουσιαστικό. Ετσι κι αλλιώς, τα μέτωπα  υπάρχουν στο λιμάνι. Το πρώτο έκλεισε με την ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς, ακολουθεί η τελική συζήτηση με τον Ομάρ, η οποία και θα κρίνει και τη δική του παραμονή και μετά θα πάρει σειρά και ο Γκιλιέρμε.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21, οπότε στον Ολυμπιακό οι επιλογές είναι (πρακτικά) δύο: είτε ανανεώνει είτε πωλείται. Και πέρυσι το καλοκαίρι υπήρχε (σοβαρό) ενδιαφέρον για τον Γκιλιέρμε από ομάδες της πατρίδας του και τώρα υπάρχουν αρκετοί στον Ολυμπιακό που… ορκίζονται πως ανεξαρτήτως πανδημίας, θα έρθουν προτάσεις για τον Βραζιλιάνο.

Ασυζητητί οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν, η συμφωνία με την πλευρά του είχε φανεί κοντά στις γιορτές πως ήταν κοντά, ωστόσο έκτοτε κάτι… στράβωσε και δεν υλοποιήθηκε, ακολούθησε η πανδημία και έτσι τα πάντα μπήκαν στον πάγο, χωρίς να αποκλείεται να χρειαστεί να ξεκινήσει η όλη συζήτηση από την αρχή (διαφορετικά άλλωστε πλέον τα δεδομένα για κάθε ομάδα, αλλά και για κάθε ποδοσφαιριστή).

Εξέλιξη που μαζί με το θέμα του Ομάρ είναι τα δύο σημαντικότερα – και μόνα… - που απασχολούν τον οργανισμό του Ολυμπιακού τη δεδομένη στιγμή, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος προφανώς επιθυμεί την παραμονή αμφότερων των βασικών του στελεχών και το όσο το δυνατόν ταχύτερο ξεκαθάρισμα του στάτους των δύο ποδοσφαιριστών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σούπερ κίνηση από Ολυμπιακό! Φέρνει αντι-Πρίντεζη ο Μπαρτζώκας - Αμερικανός με καλό βιογραφικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags