Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτες ατάκες Κρις Καλαντζή για Βαρδινογιάννη
| 2020-05-10 09:25:00

Ρουκέτες Κρις Καλαντζή: «Σιγά μην έκανα την κότα στον Βαρδινογιάννη»

Sportdog Team
Ρουκέτες Κρις Καλαντζή: «Σιγά μην έκανα την κότα στον Βαρδινογιάννη»

Ολυμπιακός: Συνέντευξη Κρις Καλαντζή έχει την Κυριακή το Φως.

«Σιγά μην έκανα την κότα στον Βαρδινογιάννη» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου για τη συνέντευξη, στη οποία ο παλαίμαχος άσος που είχε γίνει μήλον της Έριδος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού λέει πράγματα που δεν έχει ξαναπεί ποτέ.

«Μιλά για τους αφρούς που έβγαλε ο καπετάνος, όταν τον είδε ξαφνικά στις εφημερίδες με ερυθρόλευκη φανέλα (του την είχε δώσει ο Βαμβακούλας) τα Χριστούγεννα του 1992», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο, όπου εξιστορεί λεπτό προς λεπτό την «απαγωγή» του στο αεροδρόμιο από τον ΠΑΟ το 1987, ενώ είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

«Κατέβηκα από το αεροπλάνο και καθώς περίμενα στην ουρά κάποιος με χτύπησε στον ώμο», είπε αρχικά ο Καλαντζής.

«Ο τύπος μου είπε "Κύριε Καλατζή, μπορείτε να έρθετε μαζί μου;" και με πέρασε από όλους τους ελέγχους οδηγώντας με σε μια λιμουζίνα από μια πλαϊνή πόρτα του αεροδρομίου. Με ενημέρωσε ότι οι γονείς μου ήξεραν που πάμε και ότι δεν θα πρέπει να ανησυχώ. Βρέθηκα λοιπόν σε μια μαρίνα και μπήκα σε ένα σκάφος που δεν ήταν ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού που με έφερε στην Ελλάδα, αλλά του Παναθηναϊκού. Άνοιξα την πόρτα και μέσα στο σκάφος ήταν και οι γονείς μου».

Ο Καλαντζής είχε δηλώσει, ότι εκείνη την ημέρα ο Παναθηναϊκός του προσέφερε πενταετές συμβόλαιο, όμως ο ίδιος ζήτησε λίγο χρόνο πριν απαντήσει στον κ. Βαρδινογιάννη που ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τότε.

Όμως ο χρόνος πίεζε ασφυκτικά, αφού όταν πήγε προς το ξενοδοχείο που θα διέμενε, εκεί τον περίμεναν παράγοντες και οπαδοί του Ολυμπιακού, ενώ ο τόπος είχε γεμίσει με «ερυθρόλευκες» σημαίες.

«Ο Ολυμπιακός μου έκανε την ίδια προσφορά, πενταετές συμβόλαιο όμως κατέληξα να υπογράψω στον Παναθηναϊκό ο οποίος μάλιστα δεν είχε πληρώσει για το εισιτήριο μου»!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags