Facebook Pixel Λάτσιο: Τί γίνεται με τον 40άρη 17χρονο
| 2020-05-11 04:33:00

Τί γίνεται με τον 40άρη 17χρονο της Λάτσιο; Η υπόθεση που προκαλεί ερωτηματικά

Sportdog Team
Τί γίνεται με τον 40άρη 17χρονο της Λάτσιο; Η υπόθεση που προκαλεί ερωτηματικά

Λάτσιο: Ήταν το θέμα της εποχής και εκτός από γέλιο είχε προκαλέσει προβληματισμό. Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Ζοσέφ Μιναλά, το μεταγραφικό απόκτημα της Λάτσιο το 2014, που είχε δηλώσει πως ήταν 17 ετών! Μάλιστα, στην ταυτότητα του έδειχνε πως η ημερομηνία γεννήσεως του ήταν στις 24 Αυγούστου του 1996, ωστόσο δε συμβάδιζε σε καμία περίπτωση με την όψη του προσώπου του.

 

Παρ' όλα αυτά παρά το γεγονός πως ήθελαν τον Καμερουνέζο να ήταν 41 ετών η Ιταλική ομοσπονδία επικύρωσε την ηλικία του ποδοσφαιριστή της Λάτσιο, υπέρ του ποδοσφαιριστή, δηλαδή 17 όπως είχε δηλώσει.

Πραγματοποίησε τρεις εμφανίσεις στις Ακαδημίες του ιταλικού συλλόγου, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού σε Μπάρι και Λατίνα Κάλτσιο. Επειτα πέρασε τρεις σεζόν στη Σαλερνιτάνα, αγωνιζόμενος σε 67 παιχνίδια, πετυχαίνοντας παράλληλα και 7 γκολ!

Τον Ιανουάριο του 2019 επέστρεψε στη Λάτσιο αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ. Ετσι δόθηκε εκ νέου δανεικός τον Φεβρουάριο του 2020 αλλά αυτή τη φορά στην ομάδα της Κίνας, Qingdao Huanghai. Η παραμονή του δεν κράτησε πολύ καθώς τον Δεκέμβριο, αποχώρησε και επέστρεψε στην Ιταλία.

Το συμβόλαιο του με τη Λάτσιο ολοκληρώνεται το 2021 και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στον σύλλογο ο 17χρονος, όπως δηλώνει, Ζοσέφ Μιναλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags