Facebook Pixel Τσέλσι: Σαν σήμερα έκανε κουμάντο στο Ολντ Τράφορντ
| 2020-05-10 13:23:00

Πήρε το χειροκρότημα, έκανε και κουμάντο η Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πήρε το χειροκρότημα, έκανε και κουμάντο η Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα, 10 Μαΐου του 2005, η Πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι, βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορν» για ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πήρε το χειροκρότημα με το guard of honour λόγω του εξασφαλισμένου τίτλου και έκανε κουμάντο στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας στο τελικό 3-1 με τον Τιάγκο να πετυχαίνει απίθανο γκολ.

Οι «μπλε» του Λονδίνου, στην πρώτη σεζόν του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο του κλαμπ, κατάφεραν να κλειδώσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα από το 2-0 επί της Μπόλτον, στις 30 Απριλίου του 2005.

Έπειτα από μια εύκολη νίκη απέναντι στην Τσάρτον, το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στο «Ολντ Τράφορντ» για παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τίμησαν τους πρωταθλητές σχηματίζοντας τον διάδρομο από τον οποίο πέρασαν οι «μπλε» καταχειροκροτούμενοι για την επιτυχία τους.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Φαν Νίστελροϊ από νωρίς, όμως, οι Λονδρέζοι έφεραν τούμπα το παιχνίδι κι έφτασαν στο επιβλητικό 3-1, κάνοντας ρεκόρ βαθμών και αποδεικνύοντας πως ήταν αχτύπητοι εκείνη τη σεζόν αλλά και την αμέσως επόμενη, στα back-to-back πρωταθλήματα του κάποτε special one...

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags