Facebook Pixel ΑΕΚ: "Εγώ έδωσα τον τίτλο στην ΑΕΚ κι έκανα παίκτη τον Ολιβέιρα"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-05-10 19:14:00

Απίθανο τρολάρισμα: "Εγώ έδωσα τον τίτλο στην ΑΕΚ κι έκανα παίκτη τον Ολιβέιρα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανο τρολάρισμα: "Εγώ έδωσα τον τίτλο στην ΑΕΚ κι έκανα παίκτη τον Ολιβέιρα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΚ: Ο Έλντερ Λόπες και ο Νέλσον Ολιβέιρα παραχώρησαν συνέντευξη στα social media του Canal 11, με τον πρώτο να αποδεικνύεται μεγάλο "πειραχτήρι" και να "πετά" τρομερές ατάκες.

Ο Λόπες υποστήριξε χαριτολογώντας ότι δεν είναι τυχαίο που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά που αυτός πήρε μεταγραφή στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι εξαιτίας άρχισε να σκοράρει ο Ολιβέιρα, ενώ ζήτησε από τον Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει στην εθνική Πορτογαλίας.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018 από την ΑΕΚ, ο Λόπες απάντησε χιουμοριστικά: «Υπάρχουν εκείνοι που το λένε σύμπτωση. Νομίζω ήταν επειδή έφτασα στην ΑΕΚ εγώ. Λένε ότι είμαι ο καλύτερος Πορτογάλος παίκτης στην ομάδα αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή».

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης, όταν κλήθηκε να μιλήσει για την έλευση του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ, είπε: «Ο Νέλσον; Μπορώ να πω ότι τον έκανα ξεκάθαρα παίκτη εγώ. Ένα πολύ ντροπαλό μικρό αγόρι ήρθε εδώ στην ΑΕΚ και δεν μιλούσε σε κανέναν. Τον πλησίασα και του είπα: Τι συμβαίνει λοιπόν; Είστε Πορτογάλοι, δεν μας μιλάτε; Από τη στιγμή που άρχισε να μιλά και να προπονείται μαζί μου, άρχισε να σκοράρει. Είναι η πραγματικότητα».

Με τον Ολιβέιρα να γελάει δίπλα του, ο Λόπες μίλησε και για το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική Πορτογάλίας: «Ξέχασα να πω στον Φερνάντο Σάντος να με καλέσει. Δεν απαντά στα email μου».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags