Facebook Pixel Sportdog.gr | Έριξε... γέφυρες ξένος άσος - Θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ - Ατάκα για το μέλλον του
| 2020-05-11 12:05:00

Έριξε... γέφυρες ξένος άσος - Θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ - Ατάκα για το μέλλον του

Sportdog Team
Έριξε... γέφυρες ξένος άσος - Θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ - Ατάκα για το μέλλον του

ΠΑΟΚ: Ο Ροντρίγο Ρέι τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στον Δικέφαλο εάν υπάρξει θέση για εκείνον στο ρόστερ.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας μετά από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, παραχωρήθηκε στην αρχή της σεζόν δανεικός στην μεξικανική Πατσούκα και στη συνέχεια στην Γοδόι.

Μερική από όσα δήλωσε στη εφημερίδα «Metrosport»:

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση διαθέτει δύο ετοιμοπόλεμους τερματοφύλακες στην ανδρική του ομάδα και έτσι αν δεν υπάρξουν αλλαγές σε ότι αφορά στους γκολκίπερ θα είναι αδύνατο να αγωνιστώ. Φυσικά από τη στιγμή που έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αν υπάρξει η πιθανότητα να αγωνιστώ θα μου άρεσε πραγματικά. Σε ότι αφορά στο μέλλον μου, προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένω να επανεκκινήσει το ποδόσφαιρο σε όλη την υφήλιο και να δω ποιες επιλογές μπορεί να προκύψουν για μένα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την διοίκηση του ΠΑΟΚ ακόμη».

Για το αν παρακολουθούσε την πορεία του ΠΑΟΚ: «Όποτε μπορούσα τον παρακολουθούσα. Και το λέω αυτό γιατί εδώ στην Αργεντινή δεν προβάλλεται το ελληνικό πρωτάθλημα, κατά συνέπεια μπορώ να βλέπω μόνο χάιλαϊτς από αγώνες αλλά και αποτελέσματα. Η ομάδα έχει ένα αξιόλογο ρόστερ από ποδοσφαιριστές και θα παλέψει μέχρι το τέλος για τους στόχους της».

Για το αν του λείπει ο ΠΑΟΚ και οι συμπαίκτες του: «Ναι μου λείπουν είναι η αλήθεια. Είχαμε μια σπουδαία ομάδα στα χρόνια που ήμουν εγώ στην ομάδα».

Τέλος έστειλε και ένα μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ: «Τους ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης που πάντα μου στέλνουν, για την αγάπη που μου δείχνουν και να τους ευχηθώ την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία για το φινάλε αυτής της αγωνιστικής περιόδου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags