Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τον ήθελε ο Δώνης, τον έδιωξε ο Ρόκα - Εξευτελιστική πρόταση - Δήλωση-ΣΟΚ
| 2020-05-11 12:35:00

"Φωτιές" στον ΠΑΟ! Τον ήθελε ο Δώνης, τον έδιωξε ο Ρόκα - Εξευτελιστική πρόταση - Δήλωση-ΣΟΚ

του Νίκου Στεργίου
"Φωτιές" στον ΠΑΟ! Τον ήθελε ο Δώνης, τον έδιωξε ο Ρόκα - Εξευτελιστική πρόταση - Δήλωση-ΣΟΚ

Μπορεί ο Κώστας Αποστολάκης να απείχε αρκετά από το να χαρακτηριστεί παίκτης έστω rotation στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η απόφαση του να αποδεχτεί την πρόταση του ΑΠΟΕΛ και να συμφωνήσει με τους «γαλαζοκίτρινους» μετακομίζοντας στην Κύπρο για τη συνέχεια της καριέρας του είναι πολυεπίπεδα ενδεικτική για τα τεκταινόμενα στους «πράσινους».

Πρώτον, γιατί όπως λέγεται, αυτός που επιθυμούσε την παραμονή του στο ρόστερ ήταν ο Γιώργος Δώνης. Και αυτό παρότι φέτος, παρά το ντεφορμάρισμα του Γιόχανσον στο ξεκίνημα της σεζόν, τις τιμωρίες και τους τραυματισμούς του Σουηδού, έδωσε μόλις 5 παιχνίδια βασικός στη Super League. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα έδωσε αυτά τα παιχνίδια στον Ελληνα δεξιό μπακ και επιθυμούσε την παραμονή του, όπως λέγεται.

Αυτός που φέρεται να μην την ήθελε ήταν ο Τσάβι Ρόκα. Και φάνηκε και από την πρόταση που κατάθεσε στον Αποστολάκη, η οποία και δεν ξεπερνούσε τις 40.000 ευρώ, πρόταση που ουσιαστικά εξώθησε τον νεαρό άσο να κάνει δεκτή την προσφορά του ΑΠΟΕΛ. Προσφορά διπλάσια σε οικονομικό επίπεδο (διαδίδεται μάλιστα πως μαζί με μπόνους ίσως και να προσεγγίζει εξάψηφια επίπεδα) που απέφερε μάλιστα και στον Παναθηναϊκό μέρος του συμβολαίου που θα μπορέσει να προσφέρει ο Ρόκα στον επόμενο βασικό δεξιό μπακ των «πράσινων», αφού μέσω των τροφείων ο ΑΠΟΕΛ θα καταβάλλει στον Παναθηναϊκό 180.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, καταγράφουμε τη διαφωνία μεταξύ Ρόκα και Δώνη και περιμένουμε και την προέκταση, αφού εκκρεμής είναι ακόμη η υπόθεση παραμονής ή όχι και του έτερου νεαρού δεξιού μπακ των «πράσινων» που μένει ελεύθερος, αυτή του Βαγιανίδη. Υπενθυμίζουμε πως ένας από τους λόγους του περίφημου δημόσιου ξεσπάσματος του «Τρένου» ήταν και οι συναντήσεις που είχε κάνει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού με τη μητέρα του «Βάγια» για να την πείσει να δεχτεί τη βελτιωμένη πρόταση που υπέβαλλε ο ίδιος.

Πρόταση πολύ καλύτερη από αυτήν που κατατέθηκε στον Αποστολάκη, πολύ καλύτερη από όλες που έχουν κατατεθεί τα τελευταία χρόνια σε όλους τους προερχόμενους από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ποδοσφαιριστές (για το πρώτο τους ουσιαστικά επαγγελματικό συμβόλαιο), πρόταση που όμως πλέον τίθεται εν αμφιβόλω αν υφίσταται μετά τα όσα έφερε η πανδημία και συγκεκριμένα την παντελή απουσία επικοινωνίας μεταξύ του συλλόγου και του 18χρονου δεξιού μπακ.

Και κάτι ακόμη αναφορικά με την στάση του Αποστολάκη που προέκυψε από δηλώσεις του σε κυπριακό ραδιόφωνο και είναι ενδεικτικό της πικρίας που νιώθει για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον Παναθηναϊκό: «Θεωρώ πως είναι ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου και όταν ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό μου δεν είχα σκοπό να το ανανεώσω». Βήμα παραπάνω από τον Παναθηναϊκό η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ. Για έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή. Αν είναι πικρία, θεμιτό, αλλά πάντα ενδεικτικό, αν δεν είναι πικρία και είναι… τάση, τότε η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με Παππά στον Παναθηναϊκό - Πρόταση-βόμβα από Γιαννακόπουλο - Θα... τρελαθούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags